Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Πάλι εκτός ο Μήτρογλου

Στο φιλικό της Τρίτης έδειξε –για άλλη μια φορά- ότι «έχει» το γκολ. Ακόμη κι έτσι όμως ο Κώστας Μήτρογλου έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού από το παιχνίδι με τη Λάρισα, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να του λέει ξεκάθαρα ότι η στάση του παραμένει η ίδια.

Μετά από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε δηλώσει ότι ο νεαρός επιθετικός θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο στις προπονήσεις. Τώρα με τον νέο του αποκλεισμό από την αποστολή του, στέλνει μήνυμα ότι τουλάχιστον για αυτή την χρονική στιγμή δεν τον υπολογίζει και πως θέλει να δει και άλλα από αυτόν. Φυσικά, για το μέλλον του Μήτρογλου θα πρέπει να περιμένουμε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πέρα από τον Μήτρογλου οι Ριέρα και Νέμεθ είναι κανονικά στην αποστολή, ενώ εκτός έμεινε και ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Η αποστολή: Πάρντο, Τοροσίδης,. Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Πάντελιτς, Νικοπολίδης, Μοντέστο, Ραούλ Μπράβο, Γ. Παπαδόπουλος, Νέμεθ, Γκαλίτσιος, Ζαϊρί, Ριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: