Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ατυχία χωρίς... τέλος!

Εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο και της φετινής σεζόν θα παραμείνει ο Γιάο Μινγκ, καθώς το κάταγμα κόπωσης που υπέστη στον αριστερό αστράγαλο καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή του στους αγώνες των Ρόκετς!
Ο Κινέζος σέντερ, που έχασε ολόκληρη την περασμένη αγωνιστική περίοδο λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο αριστερό πόδι, θα υποβληθεί σε -ακόμα μία- επέμβαση για να αποκατασταθεί το νέο πρόβλημά του.

Ο 30χρονος σέντερ των «Ρουκετών», που πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις πέντε αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν, μετρώντας 10,2 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 1,6 τάπες σε 18 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο από τις 10 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως ο σέντερ των Ρόκετς διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ομάδα του Τέξας, το οποίο προβλέπει αποδοχές 17,6 εκατ. δολαρίων.
Ο τεχνικός των Ρόκετς, Ρικ Έιντελμαν, μιλώντας για το... όσκαρ ατυχίας του Κινέζου γίγαντα, σχολίασε: «Λυπάμαι για το παιδί, γιατί δούλεψε πολύ για να επανέλθει, πριν από μια εβδομάδα έλεγε πως ανυπομονούσε να αγωνιστεί ξανά και τώρα ήρθαν αυτά τα κακά νέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: