Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Tenorio - Στοίχημα ...

Επιμέλεια-Tenorio.

Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.


Πέρασε καί αυτό το μεσοβδόμαδο το οποίο πρωσοπικά θα το χαρακτήρηζα εντελώς αντι- στοιχοιματικό καθώς δεν υπήρχε κάτι ενδιαφέρον για να ασχοληθούμε.Europa League καί κάτι σκόρπια στο πουθενά ματσάκια είναι γιά νά΄χαμε να λέγαμε.



Πάμε να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα.




Deportivo La Coruna - Sporting Gijon  (1)

Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση η Depor στην εκτός έδρας αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής, καί ηττήθηκε με σκόρ 2-0 από την Atletico Mad. H Depor είναι αήττητη στα τέσσερα σερί τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, μάλιστα δεν έχει δεχτεί κανένα τέρμα, με απολογισμό 3 νίκες καί 1 ισοπαλία

Τα μαύρα της τα χάλια έχει η Gijon καθώς μετρά 8 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη.Εκτός έδρας δε σε 7 αναμετρήσεις δεν έχει νίκη, με απολογισμό 2 ισοπαλίες καί 5 ήττες.

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση καί ανίκανη στα εκτός η Gijón. Επιλογή ο άσος της Deportivo La Coruna σε απόδοση (2,00)


Alcorcon - Villiareal B.  (1)

Όπως γνωρίζουμε καί το έχουμε ξαναπεί, Barcelona B. , καί Villarreal B. , δεν έχουν δικαίωμα ανόδου.Αυτό δεν σημαίνει βέββαια ότι η Villiareal B. θα κάθετε να χάνει όπου μας βολεύει εμάς. Γιατί αν δεν υπάρχει η άνοδος, υπάρχει όμως ο υποβιβασμός.Ομάδα έδρας η γηπεδούχοι καί εκει θα προσπαθήσουν να πετύχουν κάτι καλό ώστε να ξεφύγουν από τα χαμηλά.

Θα ρισκάρω στον άσο της Alcorcon σε απόδοση (2,15)

       
Tenerife - Real Betis  (2)

Μαύρα χάλια από το ξεκίνημα της χρονιάς η Tenerife, λίγο τελευταία σήκωσε κεφάλι αλλά καί πάλι παραμένει σε τροχιά υποβιβασμού.Ασταθής ομάδα με κακό απολογισμό αφού σε 16 παιχνίδια αριθμεί μόλις 3 νίκες.

Χωρίς πολλά θα επιλέξω το διπλό της φορμαρισμένης καί ανώτερης Betis σε απόδοση (2,40)



St. Pauli - Mainz   (1)

Είναι φανερό ότι δεν πατάει καλά η Mainz τον τελευταίο καιρό, αγωνιστική πτώση καθώς μετρά 6 ήττες στα τελευταία 9 παιχνίδια.Πολύ κακή εμφάνιση καί ήττα εντός έδρας από της Shalce με 0-1 την περασμένη αγωνιστική.Πάντως βρίσκεται στις υψηλές θέσεις καθώς πραγματοποίησε εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Θα είναι πολυ δύσκολο το ματσάκι για την Mainz , θα τα βρεί πιστεύω σκούρα μέσα στην καυτή έδρα της St. Pauli, καθως οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν πολύ μεγαλύτερη την ανάγκη των βαθμών στην παρούσα φάση.

Θα επιλέξω τον άσο της St. Pauli σε απόσοση (2,60)



Nice - Brest   (1)

Δεν είναι καί στην καλύτερη της φόρμα τελευταία σε σχέση με προηγούμενες αγωνιστικές η Brest, καθώς μετρά μόλις 1 νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια.Εκτός έδρας δε , προέρχεται από 3 σερί ήττες.Είναι ψηλά στην βαθμολογία καί είναι προς το παρών βολεμένη.

Η Nice όχι ότι καί αυτή βγάζει μάτια, αλλά εμφανίζεται δυνατή κυρίως στα εντός έδρας με μόλις 2 ήττες σε 8 παιχνίδια.Πιό έμπειρη θεωρώ η Nice στην κατηγορία, έχει μεγαλύτερο ζόρι γιά την νίκη για να ξεφύγει περισσοτερο από της ομάδες πού κινδυνεούν.

Θα ρισκάρω στον άσο της Nice σε απόδοση (2,40)



Ανακεφαλαιώνοντας  : Σε σύστημα με ζητούμενα : Deportivo La Coruna - Alcorcon - Betis - St. Pauli - Nice.




Kαλά να περνάτε, τα σέβη μού ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: