Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

"Βγάλτε τις φανέλες" και ...ντου!

Την έκρηξη και την ...επίθεση των οπαδών στους παίκτες, προκάλεσε η νέα απογοητευτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού και η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου με 0-1 στο ΟΑΚΑ για τη 15η αγωνιστική. Το γκολ ο Μόνχε στο 78΄.Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από ΄δω" και "Εμείς στην ανεργία κι εσείς μες στη χλιδή, τιμήστε το τριφύλλι, τελειώνει η υπομονή", ήταν κάποια από τα συνθήματα που ακούστηκαν, ενώ η λήξη βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν και τους παίκτες του Παναθηναϊκού να ακούνε τα σχολιανά τους από την εξέδρα και να δέχονται βροχή αντικειμένων.
Μόνο ο Σισέ έφυγε περπατώντας, οι υπόλοιποι έτρεχαν για να γλιτώσουν! Σοκαρισμένος παρακολουθούσε τα επεισόδια ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας, ο οποίος αντιλαμβανόταν πως πλέον το ΟΑΚΑ θα κλείσει για καιρό λόγω τιμωρίας, αφού ο Παναθηναϊκός είναι υπότροπος φέτος.

Την ίδια στιγμή, αρκετοί οπαδοί έκαναν "ντου" στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους παίκτες, οι οποίοι έτρεχαν στη φυσούνα για να γλιτώσουν!Σκηνές από άλλες εποχές αναβίωσαν στο ΟΑΚΑ με δεκάδες αγανακτισμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού να μπαίνουν στο φινάλε στο γήπεδο και να παίρνουν στο κυνήγι τους παίκτες!

Εκτός από τους παίκτες, αποδοκιμάστηκε και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για τις περίεργες επιλογές του.           Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Μαρίνος (73΄ Γκαρσία), Νίνης (46΄ Ιωαννίδης), Λέτο, Χριστοδουλόπουλος (65΄ Πετρόπουλος), Σισέ.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Αλβάρεζ, Ζαραδούκας, Ούμπιντες, Σανκαρέ, Ζέλεσι, Μόνχε, Καπετάνος (62΄ Μπρέσκα), Μαρτίν (90΄+2΄ Ρόκας).

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια: