Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Σαν να έ-x-ασαν…

Ισοπαλία σαν… ήττα ήταν για Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης το μεταξύ τους 0-0 στον αγώνα της Ν.Σμύρνης στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.
Oι δυο ομάδες με το αποτέλεσμα αυτό παρέμειναν σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση κλείνοντας τον πρώτο γύρο ο μεν Πανιώνιος στους 15β., ο δε Αστέρας στους 16.

Όλα τα λεφτά ήταν ουσιαστικά το πρώτο μέρος. Στο 27` ο Αράς στο τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Μάχο, ενώ στο 35` ο Μπάλαμπαν είχε δοκάρι για τον Πανιώνιο από εκτέλεση φάουλ.

Ένα πλασέ του Μπάλαμπαν στο 66` που έβγαλε ο Ντεγκρά και μια ευκαιρία που σπατάλησε ο Κροάτης στο 88` (πήγε να κρεμάσει τον γκολκίπερ του Αστέρα αντί να κάνει σουτ) ήταν ό,τι καλύτερο έγινε στο δεύτερο μέρος, με το 0-0 να παραμένει ως το τέλος.

Ο Μπάλαμπαν τα… άκουσε καλά από τους φίλους του Πανιωνίου, ενώ στο τέλος ακούστηκε και το σύνθημα «παίκτες μπ… βγάλτε τη φανέλα»…

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα (75` Οκπάπκο), Μπάλαμπαν, Κούκετς (58` Σκούρτης), Γουνδουλάκης, Σάμαρης (67` Βαρό), Σιόβας, Αναστασόπουλος, Κοντοές, Τσότσαλιτς.
Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Ορόθκο, Ουντότζι, Λαδάκης, Μπαστία, Κρις (70` Κερ), Αράς (46` Καρέρα), Ροζέριο (83` Φορτούνης).
Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Κίτρινες: Μπάλαμπαν, Κοντοές/Ορόθκο, Πουλίδο

Δεν υπάρχουν σχόλια: