Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

O Εργοτέλης επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού

Από εκεί που Εργοτέλης… δεινοπαθούσε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού στο Παγκρήτιο,πέτυχε την τρίτη της νίκη τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και πλέον στρογγυλοκάθεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

Μπούντιμιρ και Βίσιο οι σκόρερ της κρητικής ομάδας. Προβλημάτισε ο Πανσερραϊκός που τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Μαβένε. Με φόρα από τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις μπήκε ο Εργοτέλης στο Παγκρήτιο, με σαφή διάθεση να πετύχει ένα γρήγορο γκολ.

Στα πρώτα 15 λεπτά είχε κάνει δύο φάσεις με τον Φραγκουλάκη και τον Βερπακόφσκις και στις δύο περιπτώσεις ο Ράντμαν αντέδρασε σωστά. Στο 17’ όμως από σέντρα του Ρουμπάκη, ο Μάριο Μπούντιμιρ θα πάρει την κεφαλιά και θα ανοίξει το σκορ για τους παίκτες του Καραγεωργίου.

Ο Πανσερραϊκός στην συνέχεια βγήκε μπροστά με στόχο την ισοφάριση και είχε ένα πολύ καλό πεντάλεπτο.

Η κεφαλιά του Νταλέ στο 31’ μπορεί να βρήκε στόχο αλλά η φάση κρίθηκε ως μη γενόμενη καθώς ο Κύρκος υπέδειξε φάουλ πάνω στο Φραγκουλάκη και στο 35’ ο Αλβάρεζ δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή προ του τερματοφύλακα της κρητικής ομάδας. Το τελευταίο δεκάλεπτο ο Εργοτέλης ανέβασε και πάλι στροφές και είχε δύο ευκαιρίες στο 42’ και το 45’ με Βερπακόφσκις και Φραγκουλάκη, αλλά ο Ράντμαν τους είπε όχι.

Κακό ποιοτικά ήταν το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Ο Πανσερραϊκός, δεν μπορούσε να δημιουργήσει καταστάσεις στην εστία του Δασκαλάκη και εκτός από μια περίπτωση στο 49’ με τον Γεωργιάδη και ένα πλασέ του Νταλέ, δεν απείλησε σοβαρά τους γηπεδούχους.

Αντίθετα ο Εργοτέλης ήταν πιο επικίνδυνος είχε δοκάρι με τον Μάριο Μπούντιμιρ και στο 85’ «κλείδωσε» το παιχνίδι όταν ο Βίσιο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Εργοτέλης (Καραγεωργίου):Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο(87' Ορφανός), Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε(87' Χαντί), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης(71' Μπέτο), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις

Στον πάγκο οι: Αθανασίου, Λεάλ,Καρέλης,Αλεξόπουλος

Πανσερραϊκός (Κοκότοβιτς):Ράντμαν, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβένε, Παντελιάδης, Παπάζογλου, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο(84' Βοσκόπουλος), Αλβάρεζ

Στον πάγκο οι: Νόβοτα,Γαλανόπουλος, Τάντιτς, Αμπουμπακάρι, Ανάκογλου, Ασλανίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύρκος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γούκος (Ηπείρου), Φώσκολου (Πειραιά)
ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: