Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

Η μεγαλύτερη οπαδός του ΤσάβιΑυτή είναι η ιστορία της 4χρονης Αλέκε, η οποία κατάφερε και πραγματοποίησε το όνειρό της να γνωρίσει τον αγαπημένο της παίκτη, τον Τσάβι Ερνάντεθ. Η μικρή Αλέκε είχε προκαλέσει συγκίνηση στην Ισπανία με το κλάμα της για τον άσο της Μπαρτσελόνα. Το καλοκαίρι η Μαδρίτη πανηγύριζε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την εθνική ομάδα της χώρας και όπως όλοι οι κάτοικοι της Μαδρίτης, έτσι και η Αλέκε μαζί με τους δικούς είχε βγει στους δρόμους για να αποθεώσουν την αποστολή των «φούριας ρόχας».

Η Αλέκε, η οποία είναι από την Ολλανδία και μένει μόνιμα στη Μαδρίτη,  ήθελε να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο της παίκτη, τον Τσάβι, αλλά το λεωφορείο που μετέφερε τους παγκόσμιους πρωταθλητές ήταν αρκετά μακριά, με συνέπεια να βάλει τα κλάματα.

Το βίντεο με την γλυκύτατη Αλέκε να κλαίει τόσο πολύ για τον Τσάβι έκανε το γύρο της Ισπανίας μέχρι που το κανάλι TV3 τής ετοίμασε μία έκπληξη. Να γνωρίσει τον άσο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος φανερά συγκινημένος της χάρισε και μία φανέλα των «μπλαουγκράνα» με το όνομά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: