Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Πώς θα πάρει η Μπολόνια το Βέλλιο; Παραίτηση προέδρου!

Νέα τροπή παίρνουν οι διοικητικές εξελίξεις στην Μπολόνια μετά την παραίτηση του πρόεδρου Μάσιμο Ζανέτι, ύστερα από τη διαφωνία του με το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο. Η ιταλική ομάδα αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό και της είχαν αφαιρεθεί και τρείς βαθμοί, λόγω αδυναμίας της να εξοφλήσει μισθούς και φόρους.
Όλα αυτά έδειχναν να αλλάζουν με την έλευση του Ζανέτι, μεγιστάνα του καφέ, ο οποίος ως επικεφαλής ομίλου επιχειρηματιών ήρθε για να βγάλει την Μπολόνια από την δύσκολη θέση, στην οποία έχει περιέλθει.
Αλλά ο ίδιος ο Ζανέτι, μόλις ένα μήνα μετά την ανάλήψη των καθηκόντων του, δήλωσε: «Με μεγάλη λύπη μου σας πληροφορώ ότι αναγκάζομαι να παραιτηθώ από την προεδρία αυτού του ένδοξου συλλόγου».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος, για τον οποίο παραιτήθηκε ο Ζανέτι, είναι η διαφωνία στην επιλογή του εκτελεστικού διευθυντή και ότι οι υπόλοιποι επιχειρηματίες θα συνεχίσουν κανονικά να στηρίζουν οικονομικά τον σύλλογο.
Υπάρχει βέβαια το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον Βέλλιο του Ηρακλή και οι δηλώσεις του Γιάννη Τάκη, που φυσικά και θέλει να πουλήσει το νεαρό παίκτη, αλλά απ΄ ότι φαίνεται τώρα θα υπάρξει πρόβλημα στην ενδεχόμενη μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: