Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ο Μπαλοτέλι σε ειδικό γιατρό για να προλάβει Γιουνάιτεντ και... Άρη

Κι όμως, ο Μάριο Μπαλοτέλι το παλεύει για να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στο Βερμόντ, όπου τον κουράρει ο γιατρός που έσωσε την καριέρα του Μάικλ Όουεν και του Τάιγκερ Γουντς.Ο δρ. Μπιλ Νόουλς έχει έδρα το Κίλινγκτον κι εκεί βρίσκεται ο Ιταλός, ο οποίος έχει ήδη εγχειριστεί μια φορά στο γόνατό του που έχει το πρόβλημα. «Ευτυχώς, ο γιατρός μας είπε πως δεν χρειάζεται άλλη εγχείριση. Ελπίζουμε πως θα δουλέψει σκληρά αυτούς τους δύο μήνες και πως όταν επιστρέψει, θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί», ανέφερε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ασφαλώς, το θέμα δεν είναι κατ' αρχήν οι αγώνες με τον Άρη, αλλά το μεγάλο ντέρμπι τίτλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο διεξάγεται στις 12 Φεβρουαρίου. Εκεί αποβλέπει ο παίκτης και η Σίτι, καθώς ο 20χρονος από τότε που πήγε στο Μάντσεστερ έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε 11 μόλις αγώνες, αλλά πρόλαβε να σκοράρει 8 φορές.

Ο Άρης φιλοξενεί τη Σίτι στις 15 Φεβρουαρίου, ενώ ο επαναληπτικός στο City of Manchester γίνεται στις 24 του ίδιου μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: