Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ντέρμπι στις Σέρρες

Παιχνίδι υψίστης σημασίας χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό για τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός του Ατρόμητου τόνισε ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε οριακό σημείο και έχουν μπροστά τους ένα μεγάλο ντέρμπι.

"Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι σε οριακό σημείο και για τις δύο ομάδες. Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, που προσπαθεί να δημιουργήσει και πιστεύω ότι αδικείται από τη βαθμολογική του θέση. Για εμάς είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα και είναι πολύ σημαντικό για όλο το ρόστερ μας να είναι απόλυτα έτοιμο για την συνέχεια. Είναι ξεκάθαρο ότι και την Κυριακή, αλλά και σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας", ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή, ο οποίος θα ανακοινώσει την αποστολή για τις Σέρρες μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.

Την Παρασκευή οι "κυανόλευκοι" συνέχισαν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο ματς, με τέσσερις παίκτες να μη συμμετέχουν στον κανονικό ρυθμό. Οι Σαρμιέντο, Περόνε και Αναστασάκος έκαναν θεραπεία, αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρά, ενώ ο μόνος αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό είναι ο Μιχαηλίδης, ο οποίος έκανε ελαφρύ τρέξιμο και αποχώρησε, αφού ταλαιπωρείται από μία ίωση.

Το πιθανότερο είναι ότι στην αποστολή θα συμπεριληφθούν και οι τρεις τερματοφύλακες της ομάδας και αν ο Μιχαηλίδης δεν μπορέσει να αγωνιστεί, τη θέση του θα πάρει ο Καραγκιολίδης, αφού ο Ιτάνζ δεν είναι ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: