Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Επιβεβαιώνει για Σουάρες η Λίβερπουλ

Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Λουίς Σουάρες του Άγιαξ και τον Άσλεϊ Γιανγκ της Άστον Βίλα επιβεβαίωσε ο διευθυντής μεταγραφικού σχεδιασμού των «κόκκινων», Ντάμιεν Κόμολι, καθησυχάζοντας , ταυτόχρονα, τους φιλάθλους, καθώς αρνήθηκε ότι υπάρχει κρίση στις τάξεις της ομάδας.

Όσον αφορά τον Ουρουγουανό επιθετικό, ο Κόμολι τόνισε ότι στο πρόσωπό του οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ βρίσκουν την ταυτότητα που λείπει από τη γραμμή κρούσης, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με τον «Αίαντα».

Επιπλέον, οι «κόκκινοι» του Μέρσεισαϊντ θα «μονομαχήσουν» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ για την υπογραφή του Άσλεϊ Γιανγκ, παρόλο που οι «χωριάτες» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν.

Τέλος, για τις αιτίες της αγωνιστικής κοιλιάς που εμφανίζει η Λίβερπουλ, ο Κόμολι αρνήθηκε πως υπάρχει κρίση αλλά έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνατότητες της ομάδας, ενώ οι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελούν τον κυριότερο λόγο για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των «κόκκινων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: