Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Τα σχέδια του Χάβου ενόψει Ξάνθης

Τρεις ημέρες μετά το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασε από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης για το θεσμό του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας το Σάββατο την Ξάνθη στην Τούμπα.
Ο Μάκης Χάβος δεν έχει, η αλήθεια είναι ,πολλές επιλογές για την ενδεκάδα καθώς δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Γκαρσία, τον τραυματία Βιτόλο καθώς και τους Παπάζογλου, Κριστιάνο και Ελ Ζαρ οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στα αγωνιστικά πλάνα του. Από τους δύο πρώτους μάλιστα έχει ζητηθεί να βρουν ομάδα ενώ με τον Ελ Ζαρ (ο οποίος συνεχίζει να επικαλείται τραυματισμό) έχουν αρχίσει συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 (αλλάζοντας το 4-2-3-1 των τελευταίων ματς) και η ενδεκάδα του θα απαρτίζεται από τους Χαλκιά, Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Ιβιτς, Τσουκαλά, Φωτάκη, Βιερίνια, Σαλπιγγίδη και Μουσλίμοβιτς ή Αθανασιάδη. Οι δύο τελευταίοι δοκιμάστηκαν ως παρτενέρ του "Σάλπι" στις τελευταίες προπονήσεις και έχουν τις ίδιες πιθανότητες να ξεκινήσουν.
H αποστολή του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Φιλομένο, Ιβιτς, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια. Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή του με τον ΠΑΟΚ ο Αλεχάντρο Αρίας. Ο 25χρονος Κολομβιανός είχε την πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ και στη συνέχεια συμμετείχε στο πρόγραμμα της προπόνησης. Λόγω του ότι προέρχεται από μεγάλη αγωνιστική αποχή (έχει να παίξει από τον Δεκέμβριο) ο Αρίας θα ακολουθήσει 10ήμερο πρόγραμμα προετοιμασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: