Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Αρης-Στην Ισπανία στέλνουν Σέρχι

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμη τον διάδοχο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ παρόλα αυτά στην Ισπανία μιλούν για συμφωνία με τον Σέρχι Μπαρχουάν.
Τον 39χρονο τεχνικό των τμημάτων υποδομής της Μπαρτσελόνα και άλλοτε επί δεκαετίας (1993-2002) ποδοσφαιριστή της ομάδας θεωρώντας μάλιστα πως όλα έχουν τελειώσει.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως το είναι το μόνο όνομα που έχει δει ήδη το φως της δημοσιότητας αφού κάτι ανάλογο έχει ήδη συμβεί σήμερα με τους Ούγκο Σάντσες και Λόπεθ Κάρο ακολουθώντας αυτό του Λίγιο που έκανε την εμφάνισή του σχεδόν αμέσως Ωστόσο η περίπτωση του Σέρχι Μπαρχουάν Εσκλούσα όπως είναι το πλήρες όνομά του ή πιο γνωστού ως Σέρχι φαίνεται και να ταιριάζει με το ότι η αρχική φημολογία περί του διαδόχου του Κούπερ έκανε λόγο πως αυτός θα ήταν Ισπανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ Άρης και με τις ευλογίες του Μανέλ Φερέρ φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον πρώην αριστερό μπακ της Μπαρτσελόνα που θεωρείται την στιγμή αυτή ως ένας από τους πιο ταλαντούχους της «φουρνιάς» του.

Για τον λόγο αυτό και οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες του Σέρχι αλλά και τις προοπτικές εξέλιξης του.

Ο 39χρονος τεχνικός χαρακτηρίζεται ως «παιδί των Καταλανών» κι αυτό γιατί προήλθε από τα «φυτώρια» του συλλόγου και στην συνέχεια υπερασπίστηκε την φανέλα της Μπαρτσελόνα για την δεκαετία 1993-2002, μετά από μία αγωνιστική περίοδο όπου ήταν μέλος της Μπαρτσελόνα Β'. Και ακολούθως για τρία χρόνια που ήταν και τα τελευταία της ποδοσφαιρικής του καριέρας αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης (2002-2005).

Ο Σέρχι από το 2009 εργάζεται στις ακαδημίες των «μπλαουγκράνα» έχοντας ικανοποιήσει απόλυτα στο έργο της εύρεσης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, τεχνικής βελτίωσης και τακτικής προσαρμογής τους και για αυτό οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα φροντίζουν όποτε μπορούνε να προωθούν το όνομα.

Κάπως έτσι φέρεται να προκύπτει την στιγμή αυτή από την Ισπανία και από κύκλους του 39χρονου προπονητή η συμφωνία του με τον Άρη σε μία λογική ανάλογη με αυτή του παρελθόντος με τον Γκιγιέρμο Όγιος που είχε την ίδια θέση με τον Σέρχι στην Μπαρτσελόνα.

Από εκεί και πέρα το όνομα του 53χρονου Μεξικανού Ούγκο Σάντσες έχει προταθεί στην ΠΑΕ Άρης, με τελευταίο του σταθμό την Αλμερία ενώ ως ποδοσφαιριστής είχε κάνει μεγάλη καριέρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και το όνομα του πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, ο 48χρονος Κάρο Λόπεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: