Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Επιβεβαίωσε ο Τάκης

Σε επαφή με την Μπολόνια για την παραχώρηση του Απόστολου Βέλλιου βρίσκεται ο Ηρακλής, όπως τόνισε ο Γιάννης Τάκης. Ο πρόεδρος του Ηρακλή τόνισε πως το θέμα έχει προχωρήσει αρκετά και συμπλήρωσε πως δεν υπάρχει νέα προσφορά από την πλευρά της ΑΕΚ για τον νεαρό Έλληνα επιθετικό. Ο Τάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΡΑ ΣΠΟΡ».
Αρχικά, ο Τάκης δήλωσε: «Είμαστε σε μια ανοιχτή κουβέντα, σε ότι αφορά τον Βέλλιο. Από το να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή, μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του σε κάποια από αυτές τις ομάδες».
Στην συνέχεια τόνισε για την Μπολόνια: «Καταρχήν είναι σημαντικό για τον Ηρακλή, να αγωνίζονται οι παίκτες του σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Αλλάζει η προοπτική των παιδιών που βρίσκονται στην ομάδας μας και που τα επόμενα χρόνια θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Και φυσικά ανοίγει μια πόρτα. Αν πάει καλά ο Βέλλιος, αυτόματα οι ομάδες από την Ιταλία θα στραφούν σε Έλληνες ποδοσφαιριστές».
Όσον αφορά στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ο Τάκης υπογράμμισε: «Δεν είναι δικιά μας δουλειά αυτό. Αν η ΑΕΚ εκτιμά ότι θέλει περισσότερο τον παίκτη, εδώ είμαστε να ακούσουμε. Είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να συμφωνούν και οι ποδοσφαιριστές, για κάθε μεταγραφή. Εμείς δεν τα κάνουμε αυτά».
Επίσης, ο Τάκης τόνισε πως έχει ενημερωθεί η Ένωση για την πρόταση της Μπολόνια: «Ναι. Έχουμε συζητήσει με την ΑΕΚ».
Στην συνέχεια, ο Τάκης αναφέρθηκε στις υποθέσεις των Καϊτά και Βιτκόφσκι: «Για τον Καϊτά είναι κάποια γραφειοκρατικά θέματα που θα ξεπεραστούν. Για τον Βιτκόφσκι, εξετάζεται ως λύση για το μέλλον και όχι άμεσα. Ως αθλητής είχε καλές συστάσεις. Παραδοσιακά η Πολωνία παράγει καλούς τερματοφύλακες. Εμείς στην παρούσα φάση έχουμε έναν καλό τερματοφύλακα, αλλά παράλληλα κοιτάμε να βελτιώνουμε το μίγμα των ποδοσφαιριστών μας».
Ο πρόεδρος του Ηρακλή μίλησε και για τον Κομπαγιάσι: «Ο Κομπαγιάσι έπαιζε στην Δανία πριν έλθει στην Ελλάδα. Ήθελε ένα διάστημα προσαρμογής. Είχε διαφορετική φιλοσοφία και χρειαζόταν ένα διάστημα να προσαρμοστεί. Αυτό συμβαίνει και με τους Λατίνους παίκτες. Είναι ανθρώπινο και φυσιολογικό».
Τέλος, ο Τάκης μίλησε και για την απόκτηση του Επαλέ: «Τώρα δεν θα σας εξηγήσω τη φιλοσοφία της μεταγραφής. Είναι ένας αθλητής, που τίμησε τη φανέλα του Ηρακλή, έφερε χρήματα στην ομάδα σε δύσκολες εποχές και δεν το ξεχνάμε. Θέλουμε να αξιοποιούμε τους ανθρώπους που έχουν τιμήσει τη φανέλα της ομάδας και έχουν αγαπηθεί και αγαπήσει. Για μας δεν είναι χρήσιμος μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και στην προσπάθεια που κάνει ο Ηρακλής να βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: