Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Νίκες και κορυφή θέλει ο Αρσάβιν

Ικανοποιημένος από τους ρυθμούς που έχει ανεβάσει η Άρσεναλ και τις εύκολες νίκες που έχει πετύχει το τελευταίο διάστημα είναι ο Αντρέι Αρσάβιν. Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός τονίζει ότι με την απόδοσή τους μπορούν να φτάσουν γρήγορα στην κορυφή στο πρωτάθλημα, ενώ παραδέχεται ότι έχουν σταθεί τυχεροί στις κληρώσεις στους θεσμούς των κυπέλλων.

Οι «κανονιέρηδες» απέχουν δύο βαθμούς από την κορυφή που συγκατοικούν οι συμπολίτισσες του Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ και Σίτι και υποδέχονται την τρέχουσα αγωνιστική τη Γουίγκαν με τον Αρσάβιν να σκέφτεται μόνο τη νίκη:

«Δυστυχώς δεν είχαμε καταφέρει να νικήσουμε την Γουίγκαν εκτός έδρας. Τώρα όμως την αντιμετωπίζουμε στο Έμιρεϊτς. Η απόδοση της Άρσεναλ στα τελευταία παιχνίδια είναι πάρα πολύ καλή και δεν πιστεύω ότι ο επόμενος αγώνας μας θα αποτελέσει εξαίρεση. Πρέπει να φτάσουμε στη βαθμολογία τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ».

Στους θεσμούς του Κυπέλλου και του Λιγκ Καπ ο Αρσάβιν παραδέχτηκε ότι είχαν και την τύχη με το μέρος τους σε κάποιους αγώνες, αλλά κυρίως στις κληρώσεις. Στο Λιγκ Καπ βρίσκονται στα ημιτελικά όπου πρέπει να περάσουν το εμπόδιο της Ίπσουιτς στο Έμιρεϊτς και ενώ έχουν ηττηθεί εκτός έδρας (1-0), ενώ στο Κύπελλο κληρώθηκαν στον τέταρτο γύρο με την Χάντερσφιλντ

«Η αλήθεια είναι στους θεσμούς των Κυπέλλων ήμασταν τυχεροί ως τώρα και το ίδιο τυχεροί παραμένουμε με την κλήρωση που έγινε. Μάθαμε τον επόμενο αντίπαλό μας στο Κύπελλο και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω καν σε ποιο πρωτάθλημα αγωνίζονται. Στο Λιγκ Καπ είμαστε πάντως σε φουρτούνες και πρέπει να επικρατήσουμε της Ίπσουιτς με διαφορά δύο γκολ στο γήπεδό μας για να προχωρήσουμε», τονίζει ο Ρώσος άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: