Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Θέλει αποφασιστικότητα ο Ουζουνίδης

Να παρουσιάσει ο Ηρακλής το καλό του αγωνιστικό προφίλ στο ματς με την Καβάλα, θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως το κλίμα στις τάξεις της ομάδας παραμένει εξαιρετικό, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Απόστολο Βέλλιο.
Ο Ουζουνίδης τόνισε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ενόψει της αναμέτρησης με τους «αργοναύτες»: «Ο Ηρακλής δεν έχει ισορροπία στα εντός έδρας παιχνίδια και τα εκτός και αυτό θα πρέπει να το βελτιώσουμε. Στον αγώνα με την Καβάλα, θα πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα και να αποφύγουμε τα προσωπικά λάθη, που μας κάνουν να χάνουμε βαθμούς. Είμαστε αδύναμοι στο δημιουργικό κομμάτι και δεν έχουμε βελτιωθεί στον συγκεκριμένο τομέα, αν και δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ελπίζω με τους νέους παίκτες να έχουμε περισσότερες επιλογές, ενώ θεωρώ πως μπορούν να βοηθήσουν τους παίκτες που είναι στην ομάδα.  Πάντως, μας λείπουν πάρα πολύ τα θετικά αποτελέσματα και αυτό θα διεκδικήσουμε στην αναμέτρηση που ακολουθεί. Οι παίκτες που αποκτήσαμε είναι αξιόλογοι και πιστεύω θα μας βοηθήσουν σημαντικά».
Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό, αν και οι αποδοκιμασίες σίγουρα μας επηρεάζουν. Γίνεται πολύ θόρυβος γύρω από τον Αποστόλη. Αν ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μας έρθει τώρα μια καλή πρόταση, σύμφωνα θα προτιμηθεί το συμφέρον της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: