Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ο Σίλβιο ενδιαφέρεται μόνο για… τα οπίσθιά του

Νέο φάκελο, που περιλαμβάνει 207 σελίδες με στοιχεία, τηλεφωνικούς διαλόγους και μαρτυρίες που «καίνε» τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι απέστειλε σήμερα στη βουλή της Ρώμης η εισαγγελία του Μιλάνου.

Σε τηλεφωνικούς διαλόγους της Νικόλ Μινέττι, η κύρια κατήγορος του Ιταλού πρωθυπουργού ακούγεται να λέει αναφερόμενη στον «Καβαλιέρε»: «τώρα κάνει ότι δεν με γνωρίζει και δεν απαντά στα τηλέφωνα, αλλά θα περιμένω να πάρει εκείνος, διότι είμαι σίγουρη ότι φοβάται και θέλει μόνο να σώσει τα οπίσθιά του...».

Στα χαρτιά των δικαστικών του Μιλάνου γίνεται λεπτομερής αναφορά σε δώρα, κυρίως σε κοσμήματα, που ο «Καβαλιέρε» φέρεται να έστειλε σε διάφορες καλλονές.

«Δεν θα τον αφήσω να με κοροϊδέψει, είναι μόνον ένας γέρος και τίποτε άλλο», επιμένει, η Μινέττι πάντα, σε άλλο τηλεφωνικό διάλογο με φίλη της. Η 26χρονη αυτή, περιφερειακή σύμβουλος του κεντροδεξιού κόμματος «Λαός της Ελευθερίας», κλήθηκε από τους εισαγγελείς του Μιλάνου, να καταθέσει, αύριο, σχετικά με το σκάνδαλο Ρούμπι Καρίμα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα, στο σπίτι της μαροκινής Ρούμπις οι αστυνομικοί βρήκαν γραπτές σημειώσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο Ιταλός πρωθυπουργός της έχει δώσει, έως τώρα, πάνω από 200.000 ευρώ. Άλλο δημοσίευμα, αναφέρει πως το μοντελο Ίρις Μπεράρντι, φέρεται να πέρασε την νύχτα στην βίλα του ΄Αρκορε, πριν ενηλικιωθεί. Κάτι που ενισχύει το σενάριο για δεύτερη ανήλικη, που μπορεί να είχε «εκ του σύνεγγυς επαφές με τον Καβαλιέρε».

Στο μεταξύ, με νέες δηλώσεις του, ο Σίλβιο επιχειρεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. «Πρόκειται μόνο για λάσπη» λέει και δηλώνει σίγουρος ότι «θα καταφέρει και πάλι να ξεπεράσει και αυτή την δύσκολη φάση, όπως συνέβη ήδη με τόσες άλλες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: