Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟΚ-Ανοίγει ο δρόμος για Ετό

Ανοίγει ο δρόμος στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ετό. Με τον 29χρονο μπακ υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία και αυτό που απομένει για να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του είναι να μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα όπως διαβεβαίωσε ο προπονητής του κροατικού συλλόγου, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς:

«Του δώσαμε το ΟΚ να βρει νέα ομάδα. Δεν πρόκειται να σταθούμε εμπόδιο σε αυτή του την προσπάθεια γιατί πρόσφερε αρκετά. Είναι άριστος επαγγελματίας και αυτό το εκτιμήσαμε. Χωρίζουμε φιλικά και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Παρότι, λοιπόν, είχε συμβόλαιο έως το 2012 αναμένεται να αποδεσμευθεί, καθώς στην Ντιναμό ποντάρουν πολλά στον 19χρονο Σίμε Βρσάλκο, τον οποίο τσεκάρουν αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι και έτσι ο χρόνος συμμετοχής του θα ήταν περιορισμένος.

Ο Ετό ήταν βασικός στην κόντρα Ντιναμό-ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ για το Europa League, με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» να σχηματίζουν θετική άποψη γι' αυτόν. Εφόσον, λοιπόν, υπάρξει οριστική συμφωνία, προορίζεται για βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: