Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Κοκότοβιτς: «Σωστή η επιλογή να με διώξουν»!

Σε μία δήλωση που σπάνια ακούμε από προπονητές προέβη ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς, που μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο πρώην -πλέον- τεχνικός του Πανσερραϊκού χαρακτήρισε σωστή την επιλογή της διοίκησης των «λιονταριών» να τον διώξει μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο!

Αναλυτικά, όσα είπε ο κ. Κοκότοβιτς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Αρχικά, είπε: «Αυτή είναι η μοίρα κάθε προπονητή. Αν έχεις καλά αποτελέσματα, μένεις, αν όχι, φεύγεις. Το αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο (σ.σ. εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0) φυσικά και έπαιξε ρόλο. Όταν κάτι δεν πάει καλά σε μία ομάδα, λογικό είναι να την πληρώνει ο προπονητής. Φεύγοντας από την ομάδα, όλοι πιστεύουν ότι κάτι θα αλλάξει στη ψυχολογία, αλλά και γενικά, στον τρόπο παιχνιδιού. Πιστεύω ότι ήταν σωστή η επιλογή να με διώξουν»!

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Εγώ δεν ξέρω τίποτα για αντιδράσεις. Έμαθα, απλά, ότι κάποιοι έγραψαν με γκράφιτι έξω από το γήπεδο… Και μετά από αυτό, με πήραν οι άνθρωποι της ΠΑΕ και μου είπαν ότι θα ήταν καλύτερο να φύγω. Κι έτσι έγινε».

Για το αν έχει μετανιώσει για κάτι και γενικά, για την πορεία του Πανσερραϊκού: «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Πιστεύω ότι αξίζαμε περισσότερους βαθμούς από όσους έχει τώρα η ομάδα. Ήμασταν άτυχοι σε κάποια παιχνίδια, ενώ προσπαθούσαμε να παίξουμε σε κάθε ματς σωστό ποδόσφαιρο. Αξίζαμε περισσότερους βαθμούς! Δυστυχώς, όμως, δεν είχα κάποιους παίκτες, που μπορούσαν να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα, στη διάθεσή μου, από την αρχή της σεζόν. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, απλά αν είχα αυτούς τους παίκτες στη διάθεσή μου, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά».

Για τις σχέσεις του με τους παίκτες: «Ποτέ δεν είχα, όπου κι αν πήγα να δουλέψω, πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές. Εγώ είμαι επαγγελματίας και αυτοί είναι επαγγελματίες. Μπορεί σε κάποιους να μην άρεσε ο τρόπος μου… Αλλά έτσι έμαθα να δουλεύω. Έκανα κι εγώ λάθη. Λογικό είναι σε μία δουλειά. Γενικά, ωστόσο, δεν κατάλαβα ότι είχαν πρόβλημα παίκτες μαζί μου».

Για τα ταλέντα που είχε στα χέρια του: «Χαίρομαι που δούλεψα και έβγαλα παίκτες όπως ο Ανάκογλου, ο Γεωργιάδης και ο Παπάζογλου. Είμαι προπονητής που έβγαλε πολλά ταλέντα. Για τον Γεωργιάδη, όπως είχα πει και παλιότερα, θα χαρώ αν πάει σε μία μεγάλη ομάδα. Γιατί θα είναι και δική μου επιτυχία. Από καλή πρόθεση το είπα και τότε και τώρα. Αυτό παιδί μπορεί να παίξει τώρα σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα και βασικός! Είναι σε τέτοιο επίπεδο. Ο Ανάκογλου μπορεί να μην είναι το ίδιο έτοιμος, αλλά με σωστή δουλειά, σε ένα 1-2 χρόνια θα μπορεί κι αυτός να είναι βασικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: