Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Δεν θα φύγει ο Φέργκι

Ο βετεράνος άσος της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, τόνισε ότι ο Σερ Άλεξ πρέπει να μείνει στο τιμόνι των «διαβόλων» για τουλάχιστον άλλα πέντε χρόνια.
«Δεν τον βλέπω να φεύγει σύντομα, θα συνεχίσει για τουλάχιστον άλλα πέντε χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουαλός στο Sky TV Magazine, και συνέχισε: «Οι διαθέσεις του ‘αγριεύουν’ με τον καιρό. Μετά από ένα παιχνίδι για το Championw League, μπορεί να γυρίσουμε στις 03:30, αλλά εκείνος λίγες ώρες αργότερα είναι ο  πρώτος που έρχεται στην προπόνηση.
Πριν λίγο καιρό κυκλοφορούσε μια ίωση στην ομάδα και είχε κολλήσει κι εκείνος. Κι ενώ ήταν πολύ άσχημα και νόμιζες ότι πέθαινε μέσα στη βδομάδα, την μέρα του αγώνα ήταν εκεί έξω και μας κοουτσάριζε. Απλά λατρεύει τις προκλήσεις».
Όσο για το μέλλον του, θέλει να συνεχίσει στα χνάρια του Σερ Άλεξ, λέγοντας πως: «Θέλω να συνεχίσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Είναι αυτό που κάνω από σχολείο και μετά. Αν έχω μια μέρα ρεπό… βαριέμαι. Ελπίζω να γίνω καλός προπονητής. Μου αρέσει  να βοηθάω τους παίκτες και να τους βελτιώνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: