Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Δεν είναι προσωπικό…

… είναι μία κουβέντα που ίσως θα μπορούσε να αποτελέσει παρηγοριά για τους παίκτες της Αλμερίας, μετά το 5-0 με το οποίο ηττήθηκαν από την Μπαρτσελόνα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας στο «Καμπ Νου».
Γιατί όπως και να το κάνουμε, όσο και αν η «Μπάρτσα» μοιάζει ανίκητη κόντρα σε κάθε αντίπαλο, αν τα βάλει κανείς στο… λογαριασμό μαζί με τα οκτώ που «εισέπραξαν» από τους «μπλαουγκράνα» για το πρωτάθλημα, είναι κομμάτι βαρύ το άθροισμα.

Ο χορός των τερμάτων για την ομάδα του Γκουαρντιόλα άρχισε μόλις στο 9ο λεπτό, όταν ο Μέσι με σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Εστέμπαν και έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Βίγια με σουτ από πλάγια θέση διπλασίασε τα γκολ για τους «μπλαουγκράνα» και με την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα, ο Μέσι με αριστερό πλασέ έκανε το 3-0.

Κάπου εκεί τα… πόδια των παικτών της Αλμερίας «κόπηκαν» και οι Καταλανοί συνέχισαν ανενόχλητοι ακόμα μία ποδοσφαιρική παράσταση. Στο 30ο λεπτό ήταν η σειρά του Πέδρο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Εστέμπαν και να κάνει το 4-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «μπλαουγκράνα» έχοντας πετύχει τον στόχο τους, έκοψαν ταχύτητα και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 89ο λεπτό για να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα» ο Κεϊτά και να διαμορφώσει το τελικό 5-0.

Πλέον, η Μπαρτσελόνα έχοντας «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση και θα περιμένει ουσιαστικά να μάθει τον αντίπαλο της από το ζευγάρι Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη με την «βασίλισσα» να έχει επικρατήσει στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: