Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ονουάτσι: «Στόχος μας η Ευρώπη»

Παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 19ης αγωνιστικής ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι. Ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας στις δηλώσεις του τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Η βράβευση για το Best Goal ΟΠΑΠ πραγματοποιήθηκε στον παραδοσιακό οικισμό «Ακόντισμα» στην Νέα Καρβάλη από τον ιδρυτή του οικισμού, Πρόεδρο της Στέγης Πολιτισμού Νέας Καρβάλης και Κοινοτικό Σύμβουλο Καπλάνη Ιωσηφίδη, λίγα μέτρα από το προπονητικό κέντρο το οποίο κατασκευάζεται από την ΠΑΕ Καβάλα.

Σε ερώτηση που του επιβλήθηκε για το που αφιερώνει αυτό το βραβείο, ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Πάντα τα αφιερώνω στην οικογένεια μου που είναι δίπλα μου, αλλά και στην οικογένεια Ψωμιάδη, που χωρίς αυτήν δεν θα βρισκόμουν στην κατάσταση και στη φόρμα που είμαι σήμερα».

Ερωτώμενος για το μικροεπεισόδιο που είχε με τον συμπαίκτη του Ντουγκλάο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ηρακλή, ο πρώτος σκόρερ της ΠΑΕ Καβάλα στο πρωτάθλημα της Superleague δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Η σχέση μου με τον Ντουγκλάο είναι όπως πριν. Όλα γίνονται για την νίκη. Κάποιες φορές γίνονται τέτοια πράγματα μέσα στην ένταση του παιχνιδιού, όμως τα λύνουμε και μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή όλοι μαζί πανηγυρίσαμε τη σπουδαία νίκη που πετύχαμε».

Πέρυσι, ο Ονουάτσι είχε από νωρίς πάρει βραβείο τόσο για το καλύτερο γκολ όσο και για τον MVP της αγωνιστικής. Φέτος καθυστέρησε λίγο να φτάσει σε ανάλογο επίτευγμα. Ερωτηθείς αν αυτό του ανοίγει την όρεξη για τη συνέχεια, ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός, κατέληξε:
«Ξεκίνησα αργά σε αυτή τη σαιζόν, αφού ήμουν άρρωστος για δύο μήνες και δεν είχα κάνει προετοιμασία. Ωστόσο, πέτυχα αρκετά γκολ στον πρώτο γύρο, συνεχίζω να σημειώνω γκολ και όλοι μαζί μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας, δουλεύουμε για το καλό της προκειμένου να υλοποιήσουμε τον στόχο μας για έξοδο στην Ευρώπη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: