Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Εξετάζει Ετό ο ΠΑΟΚ!

Την περίπτωση του 29χρονου δεξιού μπακ, Ετό, της Ντιναμό Ζάγκρεμπ εξετάζουν στον ΠΑΟΚ! Το αν θα αποκτηθεί, τελικά, ο Βραζιλιάνος, ο οποίος έπαιξε κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» στο πρόσφατο παιχνίδι της Κροατίας, όπου οι Θεσσαλονικείς πήραν την πρόκριση στους «32» του Europa League, θα εξαρτηθεί εν πολλοίς και από την ισχύ ή όχι της τιμωρίας της Τούμπας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά την Τετάρτη, στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ, μεταξύ του Θόδωρου Ζαγοράκη, του Παντελή Κωνσταντινίδη και του Μάκη Χάβου. Πρόεδρος, τεχνικός διευθυντής και προπονητής μίλησαν αρκετή ώρα για τα μεταγραφικά, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στο θέμα του δεξιού μπακ.

Εξάλλου, εδώ και μέρες έχουν καταλήξει οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» ότι η θέση που χρειάζεται περισσότερο ενίσχυση -μετά και την αποχώρηση των Ζουέλα και Μπουσαϊντί- είναι αυτή του δεξιού μπακ.

Αν παραμείνει, όμως, η ποινή κεκλεισμένων των θυρών, οι πιθανότητες μεταγραφής μειώνονται και σε αυτή την περίπτωση, θα προωθηθεί στην πρώτη ομάδα ο Λόυκα Πετρίσεβιτς, που είναι 18 χρονών και έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία αγωνιζόμενος στην ομάδα Νέων του συλλόγου.

Σε διαφορετική περίπτωση, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε δεύτερη μεταγραφή την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με πρώτο υποψήφιο τον Ετό. Ο Λατινοαμερικάνος τα πήγε πολύ καλά ως αντικαταστάτης του μεγάλου αστεριού της ομάδας, του Βρσάλκο και παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012, μπορεί να μείνει ελεύθερος.

Επίσης, διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (κροατικό, αφού έχει παντρευτεί Κροάτισσα) και εξελίξεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμα και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: