Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Από εβδομάδα προπονητής

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Η διοίκηση του Άρη εξετάζει διάφορες περιπτώσεις τεχνικών, με τον Πολ Λε Γκουέν να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας. Το πρόβλημα είναι το υψηλό κασέ του Γάλλου τεχνικού, καθώς ο έμπειρος τεχνικός αξιώνει 800 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Στην σχετική λίστα υπάρχει και το όνομα του Σάντσες, ο οποίος θέλει 400 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας και για τον οποίο έχει καλή άποψη και ο Νέρι Καστίγιο.
Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός εμφανίζεται έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να αγωνιστεί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος ετοιμάζει τον 26χρονο παίκτη για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Καστίγιος φέρεται να τονίζει στους συμπαίκτες του: «Αυτά τα παιχνίδια δεν χάνονται, θέλω οπωσδήποτε να παίξω κόντρα στον ΠΑΟΚ».
Όλοι στον Άρη ζουν και αναπνέουν για την αναμέτρηση με του «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς ο μοναδικός στόχος είναι η δεύτερη νίκη στην εφετινή σεζόν, απέναντι στον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: