Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Πονοκέφαλος με Αμπντούν

Με πολλά προβλήματα θα ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα και την Νέα Σμύρνη η ομάδα της Καβάλας για το ματς της Κυριακής. Πονοκέφαλος Κάσπερτσακ για το αριστερό άκρο της άμυνας.Με πολλά προβλήματα θα ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα και την Νέα Σμύρνη η ομάδα της Καβάλας για το ματς της Κυριακής. Πονοκέφαλος Κάσπερτσακ για το αριστερό άκρο της άμυνας.
Ένα από αυτά θα γίνει και στην Νέα Σμύρνη την ερχόμενη Κυριακή (15:00 - NOVA) στο οποίο ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του πέντε ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Αμπντούν, Χργκοβιτς, Ντικρόκ, Θεοδωρέλης και Νταρσεβίλ. Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος ωστόσο για τον Κάσπερτσακ έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Χργκοβιτς είναι τιμωρημένος ενώ ο Βαγγέλης Οικονόμου δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και έτσι υπάρχει θέμα με το ποιος θα πάρει τη θέση του. Από εκεί και πέρα ο κενό του Αλγερινού άσου δύσκολα μπορεί να καλυφθεί, όμως τη θέση λογικά θα πάρει ο Περεϊρίνια.

Στα πρώτα του ματς με την φανέλα της Καβάλας ο Πορτογάλος άσος έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία και αν συνεχίσει έτσι τότε η διοίκηση της ομάδας θα αγοράσει τα δικαιώματα του από την Σπόρτινγκ το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: