Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Και δεύτερη ανήλικη στα πάρτι του Μπερλουσκόνι;

Μια δεύτερη ανήλικη συμμετείχε στα πάρτι που γίνονταν στις κατοικίες του Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κοντά στο Μιλάνο και στη Σαρδηνία, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANSA.
Και δεύτερη ανήλικη στα πάρτι του Μπερλουσκόνι;
Η Ίρις Μπεράρντι (φωτό), η οποία χαρακτηρίζεται από τους ερευνητές «γνωστή πόρνη» και έχει γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 1991, ήταν ανήλικη, όταν μετέβη σε τουλάχιστον δύο κατοικίες του Καβαλιέρε, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2009, σύμφωνα με τα έγγραφα που επικαλείται το πρακτορείο και τα οποία βασίζονται στο γεωγραφικό εντοπισμό του κινητού τηλεφώνου της κοπέλας.
Εκτός από την κατηγορία για σεξουαλικές σχέσεις έναντι αδράς χρηματικής αμοιβής με ανήλικη, ο Μπερλουσκόνι είναι επίσης ύποπτος για κατάχρηση του αξιώματός του, επειδή επενέβη, για να αφεθεί ελεύθερη η Ρούμπι, όταν συνελήφθη για κλοπή τον Μάιο του 2010 στο Μιλάνο.
Η Εισαγγελία του Μιλάνου διαβίβασε χθες νέα έγγραφα σε επιτροπή του ιταλικού Κοινοβουλίου, για να δικαιολογήσει το αίτημά της να ερευνήσει γραφεία που συνδέονται με τη δράση του Μπερλουσκόνι ως βουλευτή. Οι τρεις εισαγγελείς που διεξάγουν την έρευνα για το σκάνδαλο Ρουμπιγκέιτ έστειλαν περισσότερες από 220 σελίδες που περιέχουν μαρτυρίες και νέες τηλεφωνικές υποκλοπές, ζητώντας να ερευνήσουν τα γραφεία του λογιστή του Καβαλιέρε, Τζουζέπε Σπινέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: