Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Αστρονομική πρόταση 20 εκατομμυρίων ετησίως στον Γκουαρντιόλα για να αναλάβει το "αστραφτερό" Κατάρ

Το Κατάρ αποτελεί τη γη της... αθλητικής επαγγελίας, μέχρι και μεσογειακή λίγκα ετοιμάζεται στο μπάσκετ για να αγγίξει το χρυσό του. Τώρα, όμως, και μετά την ανάληψη του Μουντιάλ 2022, οι Σεΐχηδες έχουν βάλει σκοπό να φτιάξουν ποδόσφαιρο. Και για να το κάνουν αυτό, θέλουν τον καλύτερο, άρα, τον Πεπ Γκουαρντιόλα.Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ετοιμάζεται πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο για τον προπονητή της Μπαρτσελόνα. Η εθνική ομάδα του Κατάρ δεν έχει αυτή τη στιγμή προπονητή, καθώς ο Μπρούνο Μετσού, γνωστός και ως Αμπντούλ Καρίμ στον ασιατικό κόσμο, απολύθηκε πρόσφατα και μετά το Ασιατικό Κύπελλο.

Πλέον, το Κατάρ αναζητά τον αντικαταστάτη του μέχρι το 2022 και ο Γκουαρντιόλα είναι ο βασικός υποψήφιος, μιας και την περίοδο 2003-05 έβγαλε το εφάπαξ του αγωνιζόμενος στην Αλ Αχλί. Από τότε διατηρεί καλές σχέσεις με τους Σεΐχηδες, τους οποίους και βοήθησε έναντι αδράς αμοιβής, όπως άλλωστε και άλλοι διάσημοι όπως ο Ζινεντίν Ζιντάν, για να προωθήσουν την υποψηφιότητα του 2022.

Τι μπορεί να προκύψει από αυτή την τεράστια προσφορά; Κανείς δεν γνωρίζει, καθώς από την πλευρά της ουσίας, της αναγνώρισης και των φιλοδοξιών, δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση. Επειδή ο κάθε άνθρωπος όμως, έχει την τιμή του, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: