Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ακόμα και τραυματίας στην Τούμπα

Μπορεί η διάταση στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού να κρατήσει τελικά τον Τζιμπρίλ Σισέ εκτός αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Γάλλος επιθετικός θα μεταβεί στην Τούμπα, για να βοηθήσει έστω και ψυχολογικά τους συμπαίκτες του. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θέλει πολύ να παίξει στο συγκεκριμένο αγώνα, ακόμα και με ...μισό πόδι, αλλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δύσκολα θα ρισκάρει τη χρησιμοποίησή του, αφού σε ενδεχόμενη υποτροπή θα μείνει εκτός δράσης για μεγαλύτερο διάστημα.

Ο φορ των «πρασίνων» κάνει καθημερινώς διπλές θεραπείες, με στόχο να μπει σε κανονικό ρυθμό το γρηγορότερο δυνατό και να είναι «ετοιμοπόλεμος» για το επόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αναφορικά τώρα με το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί, ακόμα κι αν δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να χρησιμοποιηθεί έστω και ως αλλαγή. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Αντώνης Πετρόπουλος, με τον Σίντνεϊ Γκοβού να είναι η άλλη λύση για την κορυφή της επίθεσης.

Στα πλάγια θα παραταχθούν, αν δεν γίνει κάποια έκπληξη οι Λέτο και Χριστοδουλόπουλος, με τους Νίνη, Κατσουράνη και Ζιλμπέρτο να αποτελούν την τριάδα στα χαφ. Την θέση του τιμωρημένου Βύντρα στα δεξιά της άμυνας θα πάρει ο Μαρίνος, ελλείψει και του τραυματία Σεϊταρίδη, ο Σπυρόπουλος θα είναι και πάλι το αριστερό μπακ, ενώ από τη στιγμή που ο Μπουμσόνγκ δεν είναι διαθέσιμος, θα διατηρηθεί το δίδυμο Καντέ-Σαριέγκι μπροστά από τον Τζόρβα, ο οποίος επανέρχεται κάτω από τα δοκάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: