Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Oι Γιαννιώτες λύγισαν τον Αγροτικό Αστέρα (1-0)

«Μαχαίρι» τις (όποιες) ελπίδες των… αποκάτω -ότι ενδεχομένως δεν είναι αχτύπητος- έσπευσε να κόψει ο ΠΑΣ.

Μετά την ισοπαλία στην Ηλιούπολη (που απέσπασαν οι ίδιοι μάλιστα στο τέλος), οι Γιαννιώτες λύγισαν τον Αγροτικό Αστέρα (1-0) και έφτασαν στους δέκα πόντους τη διαφορά τους από τη δεύτερη θέση της Football League!

Παρόλο που η εμφάνιση δεν θύμισε σε πολλά προηγούμενες στους «Ζωσιμάδες», το γκολ του Σιαλμά (με κεφαλιά στο 24’) αποδείχθηκε αρκετό για να επιβεβαιώσει πως ο ΠΑΣ δεν αστειεύεται εκεί (δέκα νίκες και μια ισοπαλία).

Κάπως έτσι, λοιπόν -και αφού έμπλεξε ξανά τον φιλότιμο Αγροτικό Αστέρα στη ζώνη των play out- η ομάδα του Ντεμόλ το μόνο που έχει να… φοβάται από τα παιχνίδια της Κυριακής είναι η διαφορά να μειωθεί σε μονοψήφιο νούμερο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Τζημόπουλος (85' Κεϊτά), Κυριάκος, Βαγγελής (67' Πατσατζόγλου), Τζάνης (71' Σκούφαλης), Σιαλμάς, Μπακαγιόκο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Λαμπάκης, Κούτσης (69' λ.τ Σαμουηλίδης), Ναλμπάντης, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Σκλιοπίδης, Στεφανίδης, Τσουκαλίδης, Τσούκλης (74' Κωνσταντινίδης), Χασιώτης, Γέσιτς (85' Αβραμόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: