Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Στη σκιά του Τόρες...

Η μεταγραφή του Φερνάντο Τόρες στην Τσέλσι κλέβει την παράσταση από το σπουδαίο ντέρμπι των "μπλε" με τη Λίβερπουλ. Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι υποδέχεται την ομάδα του Κένι Νταλγκλίς την Κυριακή, σε ένα ντέρμπι με μεγάλη βαθμολογική σημασία, καθώς οι δύο ομάδες θέλουν μόνο τη νίκη για τους δικούς τους λόγους.

Η μεταγραφή, ωστόσο, του Φερνάντο Τόρες στις αρχές της εβδομάδας από τη μία ομάδα στην άλλη έχει ρίξει λάδι στη "φωτιά", με τους οπαδούς της Λίβερπουλ να εκφράζουν με κάθε τρόπο την οργή τους και αυτούς της Τσέλσι να περιμένουν να δουν τον νέο τους ήρωα. Σε κάθε περίπτωση, ο Τόρες κλέβει την παράσταση... και η Τσέλσι δείχνει σαφώς βελτιωμένη, αλλά τον καλό της εαυτό φαίνεται ότι βρήκε και η Λίβερπουλ, που έχει για αιχμή του δόρατος πλέον τον Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός θα ξεκινήσει πιθανότατα βασικός στο ντέρμπι του "Στάμφορντ Μπριτζ", ενώ όσον αφορά στον Τόρες, ο Κάρλο Αντσελότι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και δεν αποκλείεται να του δώσει και μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται το Σάββατο κόντρα στη Γουλβς εκτός έδρας και στόχος της είναι φυσικά μόνο η νίκη, που θα τη διατηρήσει -τουλάχιστον- στο +5 από τους διώκτες της. Οι "κόκκινοι διάβολοι" βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλουν να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο.
Η μισητή συμπολίτισσα της Γιουνάιτεντ, Σίτι, αγωνίζεται στο Μάντσεστερ εναντίον της Γουέστ Μπρομ, ενώ η δεύτερη της βαθμολογίας, Άρσεναλ, αναμένεται να έχει δύσκολο έργο κόντρα στη Νιουκάστλ στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ".
Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Σάββατο 5/2
Στόουκ-Σάντερλαντ
Άστον Βίλα-Φούλαμ
Έβερτον-Μπλάκπουλ
Μάντσεστερ Σ.-Γουέστ Μπρομ
Νιουκάστλ-Άρσεναλ
Τότεναμ-Μπόλτον
Γουίγκαν-Μπλάκμπερν
γουλβς-Μάντσεστερ Γ.

Κυριακή 6/2
Γουέστ Χαμ-Μπέρμιγχαμ
Τσέλσι-Λίβερπουλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: