Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

«Θα είμαστε πάνω από τον Άρη»

Βέβαιος ότι ΠΑΟΚ θα τερματίσει σε υψηλότερη θέση από τον Άρη στο τέλος της κανονικής περιόδου της Α1, οπότε και δεν θα παίξει ρόλο η διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια οπού οι «κίτρινοι» υπερέχουν, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μιλτιάδης Κανώτας, μετά το τέλος του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

«Συγχαρητήρια για την νίκη. Θα έπρεπε να καλύψουμε και τη διαφορά με την οποία χάσαμε στο Αλεξάνδρειο. Δεν πειράζει όμως αφού θα είμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος πάνω από τον Άρη», δήλωσε ο κ. Κανώτας.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά», Σούλης Μαρκόπουλος, στάθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι.

«Πήραμε διαφορά πάνω από 10 πόντους και από δικές μας κακές επιλογές χάσαμε την διαφορά. Πιστεύω θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά και δεν θα έχουμε κενά διαστήματα. Παρόλα αυτά πήραμε την νίκη που θα είναι σημαντική για την θέση που θα καταλάβουμε στο τέλος της περιόδου. Είχαμε αποθέματα ψυχής αλλά χρειάζεται να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια», δήλωσε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε αναφορικά με την απουσία φιλάθλων από τις εξέδρες του PAOK Sports Arena, λόγω τιμωρίας: «Είναι άλλο να έχουμε 6000 κόσμο και άλλο να παίζουμε σε άδειο γήπεδο. Έξι χιλιάδες κόσμος ανασταίνει και νεκρούς. Θέλουμε τον κόσμο να βοηθάει την ομάδα. Αυτός την έχει φέρει την ομάδα και την κρατάει εδώ που είναι».

Από την πλευρά του ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Ρόουλ Μάρσαλ σχολίασε: «Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολο το σημερινό (05/02) παιχνίδι. Αισθάνομαι πως δεν είχαμε την αυτοσυγκέντρωση στο τρίτο δεκάλεπτο και νομίζω αυτό φάνηκε καθώς χάσαμε την διαφορά που είχαμε πάρει. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι που πήραμε την νίκη. Στο τέλος ήμασταν ψύχραιμοι, βάλαμε τις βολές και πήραμε την νίκη. Δεν θεωρώ πως το να καλύψουμε τη διαφορά των 13ών πόντων ήταν ο πρωταρχικός στόχος. Ξέραμε ότι έπρεπε να παίζαμε καλά για 40 λεπτά. Στα κρίσιμα σημεία πάντως διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και πήραμε την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: