Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Πέρσι: «θα χάει βαθμούς η Γιουνάιτεντ»

Τις πιθανές απώλειες βαθμών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να εκμεταλλευτεί η Άρσεναλ για να πάρει τον τίτλο, σύμφωνα με τον άσο των «κανονιέρηδων», Ρόμπιν Φαν Πέρσι.
Ο Ολλανδός αστέρας της Άρσεναλ θεωρεί ότι η δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος θαφέρει βαθμολογικές απώλειες για τους «κόκκινους διάβολους», κάτι που πρέπει να εκμεταλευτεί η ομάδα του για να πάρει τα ινία της Πρέμιερ: «Όλοι ξέρουμε το πρόγραμμα της Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους δικούς μας αγώνες. Είμαι βέβαιος ότι η Γιουνάιτεντ θα έχει απώλειες βαθμών, είμαι 100% σίγουρος, γιατί έχει δύσκολα παιχνίδια, έχει το ντέρμπι με την Σίτι, το ματς απέναντι στην Τσέλσι και άλλες δύσκολες αναμετρήσεις», αναφέρει ο επιθετικός των «κανονιέρηδων» και προσθέτει για τη διαφορά των πέντε βαθμών που χωρίζουν την ομάδα του από την κορυφή:
«Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στις δικές μας υποχρεώσεις και να παλέψουμε ως το τέλος για τον τίτλο».
Όσο για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του: «Νιώθω πολύ καλά, αρκετά υγιής και όσο περνάει ο καιρός θα είμαι ακόμα καλύτερος. Τους τελευταίους 12 μήνες είχα δύο σοβαρούς τραυματισμούς στον αστράγαλο και αυτό χρειάζεται προσοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: