Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Μιχαλήτσος: «Σήμερα είχαμε τύχη»

Ευτυχισμένος για τη νίκη του Άρη στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Μιχαλήτσος, που στάθηκε και στον παράγοντα τύχη που είχε αυτή τη φορά η ομάδα του, σε σχέση με προηγούμενα ματς. Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχαλήτσος.

«Πιστεύω ότι είναι μια σημαντική νίκη γιατί έχουμε χάσει έδαφος. Μας λείπουν βαθμοί και με αυτούς που πήραμε μπορούμε κάπως να φτιάξουμε την κατάσταση γιατί έχουμε τρομερά δύσκολα ματς στη συνέχεια. Πιστεύω δεν μας άξιζαν οι ισοπαλίες στα προηγούμενα δύο ματς. Σήμερα ξεπλύναμε τη ντροπή για το 4-0 του πρώτου γύρου. Συγχαρητήρια στα παιδιά που τα έδωσαν όλα σε ένα δύσκολο ματς με μια καλή ομάδα όπς η AEK.  

Δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω κάποια πράγματα γιατί υπάρχουν ποδοσφαιριστές για συγκεκριμένο πλάνο. Είναι καλά εργαλεία αλλά ίσως εγώ θα ήθελα κάτι διαφορετικό, για έναν άλλο τρόπο παιχνιδιού σε σχέση με αυτόν που είχε ο Αρης μέχρι τώρα.

Νομίζω ότι στα προηγούμενα ματς η ΑΕΚ δεν έκανε αλλαγές και ήταν κουρασμένοι οι παίκτες. Σήμερα έκανε αλλαγές. Εμείς παλικαρίσια αλλά και με τύχη, που δεν είχαμε στα προηγούμενα δύο ματς, βάλαμε γκολ σε αντεπιθέσεις και κερδίσαμε. Η ΑΕΚ το πρόσεξε πολύ γιατί είχε φρέσκους παίκτες σήμερα.

Εγώ θέλω ο Αρης να παίζει διαφορετικά σε σχέση με πριν. Πρέπει η μπάλα να παίζεται κάτω και όχι με βαθιές μπαλιές. Δυστυχώς αυτή είναι η δομή της ομάδας αλλά δε φταίει καθόλου η διοίκηση για αυτό.

Στα προηγούμενα δύο ματς μας αδικεί το ότι δε νικήσαμε. Ηξερα ότι η ΑΕΚ θα έχει ξεκούραστους παίκτες και σήμερα ήθελα να παίξουμε διαφορετικά. Σήμερα είχαμε και τύχη, ρέντα, που δεν είχαμε κόντρα σε ΠΑΟΚ και Εργοτέλη.

Ο Νέρι είναι πολύ καλός παίκτης, έχει ωριμάσει και δεν ήθελε να ξεκινήσει από την αρχή στο ματς. Σκέφτεται πολύ σοβαρά και δεν πιστεύει ότι θα μπορούσε να βοηθήσει από την αρχή. Είναι σοβαρός επαγγελματίας και μας βοήθησε πολύ από τη στιγμή που μπήκε, στο 1-1».

Δεν υπάρχουν σχόλια: