Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Καρασαββίδης: «Υπολογίζει τον Βέλλιο ο Μόγες»

Στα πλάνα του τεχνικού της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγες, βρίσκεται ο Απόστολος Βέλλιος, σύμφωνα με τον Θεόφιλο Καρασαββίδη. Ο μάνατζερ του Έλληνα επιθετικού, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, τόνισε τα οφέλη της μεταγραφής σε μια τόσο μικρή ηλικία, ενώ επεσήμανε ότι είναι θέμα χρόνου να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «ζαχαρωτών».

Αναλυτικότερα, ο Θεόφιλος Καρασαββίδης είπε:

Για το πώς προέκυψε η μεταγραφή: «Το ξάφνιασμα που προήλθε από τη μεταγραφή του Βέλλιου, δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε κάποια προεργασία. Έπαιζε στον Ηρακλή και στην Εθνική και τον είχαν δει, αλλά ακριβέστερα μόνο οι Άγγλοι μπορούν να μας πουν για την επιλογή τους».

Για το τι αντιμετωπίζει στο νέο του περιβάλλον: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις ούτε στην Ελλάδα, ούτε στο εξωτερικό. Εκεί βέβαια οι συνθήκες είναι πιο καλές και είναι όνειρο του οποιουδήποτε να παίξει έξω. Η ηλικία μετράει πολύ, αφού αν βγεις στο εξωτερικό σε μικρή ηλικία μπορείς να μάθεις περισσότερα απ’ ό,τι να πάει αργότερα».

Για τον Ντέιβιντ Μόγες: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μόγες. Αυτός τον επέλεξε, αυτός τον είδε, του άρεσε, τον υπολογίζει, απλά επειδή δουλεύουν σε πολύ διαφορετικά πρότυπα, προπονείται με τον ίδιο τον Μόγες, ο οποίος και προσπαθεί να τον βάλει σιγά-σιγά σε ρυθμό. Παίζει σε ματς με τις ρεζέρβες. Τα παιχνίδια αυτά είναι για όσους δεν είναι βασικοί, αλλά κα για αυτούς που ψάχνουν να βρουν ρυθμό. Όσο πιο γρήγορα εγκλιματιστεί, τόσο πιο γρήγορα θα παίξει. Δεν θέλουν να τον “κάψουν”».

Δεν υπάρχουν σχόλια: