Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Έχασε!

Όνειρο ήταν και πάει…

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήλπιζε να ισοφαρίσει το απίστευτο επίτευγμα του… αγαπημένου του, Αρσέν Βενγκέρ, που πήρε το πρωτάθλημα αήττητος με την Άρσεναλ το 2004, αλλά έμεινε με την ελπίδα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και προηγήθηκε νωρίς-νωρίς με τον Νάνι (3'), έχασε 2-1 από τη Γουλβς στο «Μολινό» και υπέστη την πρώτη της ήττα στo φετινό πρωτάθλημα -μετά από 31 παιχνίδια, για την ακρίβεια, συνυπολογίζοντας και έξι από πέρυσι- δίνοντας νέο, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τη συμπολίτισσα Σίτι.

Οι γηπεδούχοι, με αντεπίθεση διαρκείας και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» παρουσιάστηκαν κάπως… υπερόπτες μετά το γκολ που πέτυχαν, κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Πρώτα ισοφάρισαν με τον Ελοκόμπι στο 10ο λεπτό και πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Ντόιλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτα, με τη Γουλβς να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη και τη Γιουνάιτεντ να πηγαίνει στο ντέρμπι -ως γηπεδούχος- της επόμενης αγωνιστικής με τη Σίτι… μόνο στο +6 από τους «πολίτες», που έχουν, ωστόσο, ένα ματς περισσότερο από τους «κόκκινους διάβολους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: