Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Σαρλής για Γαλανό και Λαμπρόπουλο

Λίγη ώρα πριν αναχωρήσει μαζί με την αποστολή του Ηρακλή από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» για αυτό της Ρόδου και το αυριανό παιχνίδι με τον Κολοσσό ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάκης Σαρλής, τοποθετήθηκε στο Sport24.gr.Μία τοποθέτηση που είχε να κάνει με τα τρία ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν τις τελευταίες ώρες την ΚΑΕ Ηρακλής και έχουνε να κάνουνε με τον χορηγό Γιώργο Γαλανό, τον Φώτη Λαμπρόπουλο αλλά και το πώς έχει ο κίνδυνος κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ.

Εκτός αυτών στάθηκε και στο αυριανό παιχνίδι στο Βενετόκλειο εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την κατάκτηση της νίκης που θα κρατήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στην Α1.
Στην αρχική ερώτηση για το πώς έχει η κατάσταση με τον χορηγό Γιώργο Γαλανό και το κατά πόσο συνεχίζει να βρίσκεται στα κοινά της ΚΑΕ Ηρακλής απάντησε: "Ρωτήστε τον ίδιο", για να προσθέσει: "Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι τις τελευταίες μέρες δεν εμφανίζεται στο Ιβανώφειο".

Για το θέμα αγοράς από πλευράς του των μετοχών της ΚΑΕ Ηρακλής σημείωσε: "Είναι κάτι που δεν μπορώ εγώ να πω τι θα κάνει. Μόνο ο ίδιος μπορεί να τοποθετηθεί σχετικά ακόμη και μέσα από μία νέα Συνέντευξη Τύπου να ξεκαθαρίσει την θέση του απέναντι στον κόσμο του Ηρακλή".

Σε εκείνο το σημείο φρόντισε να υπογραμμίσει πως: "Αυτό που ξέρω είναι ότι εμείς είμαστε εδώ και θα είμαστε και δεν παίζουμε κρυφτούλι με κανέναν", ενώ μιλώντας επί προσωπικού είπε: "Μιλώντας για μένα αυτό που μπορώ να πω είναι ότι εγώ τον εμπιστεύτηκα όλο αυτό το διάστημα".

Όσον αφορά την περίπτωση του Φώτη Λαμπρόπουλου και το ενδεχόμενο να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ του Ηρακλή στις αρχές της εβδομάδας ήταν κατηγορηματικός ότι: "Δεν συζητάμε το ενδεχόμενο φυγής. Μέχρι στιγμής έχει πάρει ένα ποσό που ανέρχεται στις 32.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 60% των συνολικών του απολαβών. Μπορεί να μου εξέφρασε χθες για μία ακόμη φορά την επιθυμία του αλλά δεν γίνεται να τον ξεφτιλίσουμε τον Ηρακλή. Ούτε νεκρός δεν θέλω να γίνει αυτό".

Αναφερόμενος ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στο Βενετόκλειο δεν έκρυψε την αισιοδοξία του λέγοντας: "Μπροστά μας έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι αύριο στην Ρόδο με τον Κολοσσό. Το θέλω αυτό το διπλό όσο τίποτα άλλο. Για αυτό και θα πάμε όλοι μαζί να το παλέψουμε", για να εκφράσει το παράπονό του λέγοντας: "Δεν γίνεται ο Ηρακλής με αυτό το ρόστερ να διασύρεται στα τελευταία του παιχνίδια", ενώ για την μάχη της παραμονής στην Α1 είπε: "Μαθηματικά εξάλλου δεν έχει ακόμη τελειώσει τίποτα. Έχουμε μπροστά μας ακόμη εννέα παιχνίδια και μπορούμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση".

Κι όσο τέλος για την φημολογία τον κίνδυνο κατάπτωσης της εγγυητικής μετά από κινήσεις του Σάββα Καμπερίδη με αφορμή τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από την παρουσία του στην ομάδα τόνισε: "Θεωρώ πως στις αρχές της εβδομάδας ακόμη και την Δευτέρα θα έχει τελειώσει θετικά το όλο θέμα. Για τον λόγο άλλωστε πήγα εγώ ο ίδιος χθες στις Σέρρες και βρέθηκα μαζί του για να βρούμε μία λύση και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: