Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

«Να κλείσετε πολλά στόματα»

«Αύριο δεν έχουμε άγχος. Άγχος έχουν οι άλλοι. Παίξτε δυνατά να τελειώσουμε. Να κλείσετε πολλά στόματα»… Με τα λόγια αυτά ο Βαγγέλης Μαρινάκης απευθύνθηκε στους παίκτες του Ολυμπιακού στη σημερινή προπόνηση και τους έστειλε το μήνυμα για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

«Βλέπω στα πρόσωπά σας καλύτερη διάθεση από την περασμένη εβδομάδα. Χαρήκαμε όλοι τη νίκη επί του Αρη. Αποδείξατε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα σε καυτή έδρα και με κακή διαιτησία», τόνισε –αρχικά- ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέχισε:

«Αύριο δεν έχουμε άγχος. Άγχος έχουν οι άλλοι. Παίξτε δυνατά να τελειώσουμε. Να κλείσετε πολλά στόματα που μιλούν αδικαιολόγητα. Εσείς μου αφιερώσατε τη νίκη επί του Αρη. Τώρα θέλω δέκα φορές περισσότερο να αφιερώσετε τη νίκη στον κόσμο».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάλεσε τους παίκτες να αποφύγουν οποιαδήποτε πρόκληση… «Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από οποιαδήποτε πρόκληση των αντιπάλων. Ξέρετε τη δουλειά σας, είστε επαγγελματίες και να γνωρίζετε ότι στο καυτό Καραϊσκάκη και με την μπάλα που παίζετε, ούτε οι διαιτητές μπορούν να μας σταματήσουν.

Μέχρι σήμερα έχετε κερδίσει όλα τα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. Αύριο έχουμε το πιο σημαντικό. Κερδίστε το για να γράψετε ιστορία με 15 νίκες σε δεκαπέντε παιχνίδια. Βλέπω πολλούς ηγέτες εδώ, στο χέρι σας είναι να γράψετε ιστορία
», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: