Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Χουγκάζ: «Έχουμε ικανότητες…»

Για τον αυριανό (17.00, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση) αγώνα του ΗΡΑΚΛΗ με τον Κολοσσό στο «Βενετόκλειο» της Ρόδου τοποθετήθηκε ο προπονητής της ομάδας μας Κρις Χουγκάζ.
«Προσπαθούμε να διατηρήσουμε ψηλά την ψυχολογία μας, έχοντας ακόμη 9 αγώνες, όπου θα τους παλέψουμε όλους μέχρι τέλους. Ναι μεν μπορεί να έχουμε προβλήματα, αλλά δεν πρέπει να μένουμε σε αυτά και να είμαστε με χαμηλά το κεφάλι πριν καν μπούμε στον αγώνα. Έχουμε ικανότητες, και σαν άτομα, και σαν ομάδα, και είμαστε ο Ηρακλής, κάτι που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ποτέ. Με αυτό το σκεπτικό θα παρουσιαστούμε στη Ρόδο, απέναντι σε μια σοβαρή και καλή ομάδα». Ο κ. Χουγκάζ δε θα έχει στη διάθεση του τον Σάββα Ηλιάδη που έχει πρόβλημα στη μέση.
Απ’ την πλευρά του ο Βασίλης Αγγελακόπουλος τόνισε για την αυριανή αναμέτρηση: «Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, όλοι γνωρίζουμε ότι ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά θα πάμε να παλέψουμε σκληρά, για την ιστορία του Ηρακλή και για τον εαυτό μας, γιατί δεν είναι αυτή η εικόνα μας, όπως παίξαμε στους προηγούμενους αγώνες. Θα δούμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, έχουμε ακόμη εννιά αγώνες για το τέλος του πρωταθλήματος και θα πρέπει να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο». Διαιτητές του αγώνα είναι οι κ.κ.Ταβουλαρέας, Ανδρικόπουλος, Μαγκλογιάννης.
Σαρλής: «Παλεύουμε υπό δυσμενείς συνθήκες»
Στο μεταξύ με επίσημη τοποθέτηση του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής αναφέρει: «Μετά από διάφορες και ανυπόγραφες αναφορές σε διάφορα Μ.Μ.Ε., ιδίως στον ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, σχετικές με τον ΗΡΑΚΛΗ, ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Μάκης Σαρλής, δηλώνει κατηγορηματικά: «Η διοίκηση της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θα προασπίσει, σε απόλυτο βαθμό, τα συμφέροντα της και την ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ. Παλεύουμε, υπό δυσμενείς συνθήκες, για να διατηρηθεί η αξιοπρέπεια του μεγάλου αυτού συλλόγου και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν, όπως κι αν λέγεται, όποιος κι αν είναι, να παίζει παιχνίδια επειδή φοβάται να επωμισθεί τις δικές του ευθύνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: