Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Σήμερα οι τελικές δοκιμές από Μιχαλήτσο

Με μια ακόμη προπόνηση ο Άρης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος αναμένεται να δοκιμάσει κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του, αναφορικά με την ενδεκάδα, αλλά και το σύστημα που σκέφτεται να παρατάξει στο Περιστέρι.
Γίνεται κατανοητό λοιπόν, ότι την δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα με σιγουριά σχετικά με το πως θα παρουσιαστεί ο Άρης την Κυριακή το απόγευμα. Και αυτό γιατί πολύ απλά θα απουσιάσουν τρεις… ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές (σσ λόγο τιμωρίας), όπως είναι ο Μίσελ και ο Φατί, συν τον Κόκε, ο οποίος θα μείνει στη Θεσσαλονίκη, λόγο του πειθαρχικού παραπτώματος.
Τα παραπάνω προβλήματα απουσιών, «γενούν» αρκετές απορίες, πρωτίστως για την ενδεκάδα. Η λογική λέει, ότι ο Βανγκέλι θα περάσει στα αριστερά της άμυνας, αντί του Μίσελ και ο Νέτο θα επιστρέψει στο δεξιό άκρο της οπισθοφυλακής. Αν συμβεί αυτό, τότε μένει «ορφανή» η δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Επικρατέστερος για να την καλύψει είναι ο Καστίγιο, με τον Σάκατα να παίζει αριστερά ή και το αντίστροφο. Από εκεί και πέρα, το δίδυμο Λαζαρίδης-Ρονάλντο δεν «χαλάει», ενώ στα χαφ όλα δείχνουν ότι θα βρεθούν ο Πρίττας με τον Πορτίγια. Όσο αφορά τον Τόχα, θα αγωνιστεί λίγο πιο μπροστά και παράλληλα πίσω από τον επιθετικό, ο οποίος θα είναι ο Μπομπαντίγια. Η παραπάνω ενδεκάδα συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες να είναι αυτή που βγει από την «φισούνα» του δημοτικού σταδίου του Περιστερίου μεθαύριο το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: