Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Απίστευτη γκάφα στο Άρης-Μάντσεστερ Σίτι!

Είπαμε, η Μάντσεστερ Σίτι και οι σεΐχηδες που έχουν αναλάβει τις τύχες της, σαρώνουν τα πάντα με τα πετροδόλαρά τους σε κάθε μεταγραφική περίοδο, αλλά σύμφωνα με τους ανθρώπους που συνέταξαν το Match Programme του αγώνα με τον Άρη το παράκαναν! Έκπληκτος ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Γκάρι Κουκ είδε μια φωτογραφία της ομάδας με τους Τόρες, Ρούνεϊ, Ντρογκμά, Εζίλ, Μέσι, Κακά και Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς! Ναι, οι Έλληνες είχαμε κάνει πάλι το θαύμα μας!

Στο ρόστερ υπήρχαν περίπου 60 παίκτες και ανάμεσά στους ποδοσφαιριστές που ήδη φορούν τη φανέλα της Σίτι, ορισμένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, συν έναν τύπο με ριγέ κόκκινη εμφάνιση και ίδιου χρώματος σκούφο.

Ο Κουκ αντιμετώπισε χαμογελώντας την κατάσταση, πιστεύοντας ότι οι άνθρωποι του Άρη ήθελαν να κάνουν απλά χιούμορ όμως μέλος της διοίκησης των «κιτρίνων», τους εξήγησε ότι είχε γίνει κάποιο λάθος.

Η ιστοσελίδα της Guardian πριν από αρκετό καιρό, σε ένα section που έχει με διαγωνισμούς φωτογραφιών είχε λάβει από έναν συμμετέχοντα, μια φωτογραφία που εμφάνιζε τη Μάντσεστερ Σίτι με όλα αυτά τα αστέρια. Αυτός που κλήθηκε να βρει τη φωτογραφία του ρόστερ, δεν κατάλαβε ότι αυτή δεν ήταν επίσημη φωτογράφιση και την πέρασε κανονικά στο Match Programme.Η παρεξήγηση λύθηκε αμέσως όμως το νέο μαθεύτηκε γρήγορα και οι Άγγλοι δημοσιογράφοι ζητούσαν μετά το τέλος του αγώνα ένα «θρυλικό» Match Programme από τους Έλληνες συναδέλφους, οι οποίοι τους εξηγούσαν ότι...απλά είχαν εξαντληθεί όλα... Για όποιον πάντως ενδιαφέρεται να αποκτήσει το μοναδικό match programma, προσφέρεται ήδη στο E-Bay έναντι 40 λιρών

Πηγή:england365

Δεν υπάρχουν σχόλια: