Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

«Ντόπες» κατ’ οίκον

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αφού δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο για να φωνάξουν υπέρ του «τριφυλλιού», αποφάσισαν να επισκεφτούν στα σπίτια τους ποδοσφαιριστές των «πράσινων» ώστε να τους εμψυχώσουν.

Η αρχή έγινε με τα σπίτια των Σισέ, Γκοβού και Σιμάο, με τις ντόπες να είναι κάτι παραπάνω από… ένθερμες.

«Είσαι μάγκας με… καρύδια» είπαν στον Σιμάο. «Δείξε ποιος είσαι» στον Γκοβού, ενώ ο Σισέ είχε ένα βιαστικό διάλογο μαζί τους μιας και πήγαινε την κόρη του στο γιατρό.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος επειδή βιαζόταν συνομίλησε λίγο με τους οπαδούς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν δεν είχα υποχρέωση, θα πηγαίναμε για καφέ. Ξέρουμε ότι χρωστάμε μία μεγάλη νίκη στον κόσμο και θέλουμε αυτή να είναι στο Καραϊσκάκη. Θα τα δώσουμε όλα, να είστε σίγουροι για αυτό. Εμείς απλώς θέλουμε από εσάς να είστε δίπλα μας και στα καλά και στα άσχημα».

Ο Γκοβού πήρε ''ένεση ηθικού και αυτοπεποίθησης'': «Όλοι ξέρουμε ότι είσαι μεγάλος ποδοσφαιριστής. Κάνε ένα μεγάλο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Όχι για εμάς, αλλά προπάντων για σένα. Δείξε την αξία σου», ήταν τα λόγια των οπαδών.

Τέλος, στον Σιμάο αναφέρθηκαν με πολύ κολακευτικά λόγια θυμίζοντας του, την... πράσινη καρδιά που έδειξε, όταν "έχασε" τον αδερφό του: «Δεν ξεχνάμε το γεγονός ότι εσύ έβαλες τον Παναθηναϊκό πάνω από μία προσωπική σου τραγωδία με το χαμό του αδερφού σου. Αυτό το εκτιμήσαμε πάρα πολύ, έδειξες ότι είσαι μάγκας, έχεις... καρύδια. Είσαι από αυτούς που δεν καταλαβαίνουν τίποτα και θέλουμε στο Καραϊσκάκη να δείξεις την αξία σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: