Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Παίζει τα ρέστα του…

Ο Ρούμπεν Πουλίδο προπονήθηκε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι με την Κέρκυρα για την 23η αγωνιστική και ο Παύλος Δερμιτζάκης τον υπολογίζει και για το βασικό σχήμα. Η αναμέτρηση με τους «Φαίακες» είναι κάτι παραπάνω από κομβική για τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει απειλητικά και κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα είναι απογοητευτικό για την ομάδα της Τρίπολης. Ο Μακεδόνας τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Ορόθκο, ο οποίος είναι τιμωρημένος, και τον Ράντοσλαβ Ματούσιακ, ο οποίος είναι ανέτοιμος.

Αντίθετα κανονικά είναι στην αποστολή οι Πουλίδο, και Φορτούνης. Μάλιστα ο Ισπανός αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Πιο συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ντεγκρά. Ο Φυτανίδης θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ουριμπάρι στο αριστερό. Οι Πουλίδο και Μπαρτολίνι θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Από εκεί και πέρα οι Μπαστία και Λαδάκης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ και πιο μπροστά θα βρίσκονται οι Καρέρα, Αρσενίεβιτς, Ουντότζι. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Παπάζογλου.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή: Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Γκόραν Ρούμπιλ, Σωκράτης Φυτανίδης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Ροτζέριο Μάρτινς, Κώστας Φορτούνης, Σεμπάστιαν Καρέρα, Μαρσέλο, Σάββας Τσαμπούρης, Τσικόντζι Ουντότζι, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Θανάσης Παπάζογλου και Εμμάνουελ Φρανκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: