Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Όνειρα τίτλου για τρεις

Το μεγάλο ντέρμπι λείπει από το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής στης Serie A, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με το ενδιαφέρον. Πλέον οι διαφορές των ομάδων της κορυφής είναι πολύ μικρές και κάθε σαββατοκύριακο ενδέχεται να προκύπτουν αλλαγές. Η πρωτοπόρος Μίλαν δοκιμάζεται στην έδρα της Κιέβο, ενώ Νάπολι και Ίντερ που ακολουθούν, παίζουν στο «σπίτι» τους με Κατάνια και Κάλιαρι αντίστοιχα.

Οι «ροσονέρι» καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ από την ήττα τους στο «Σαν Σίρο» από την Τότεναμ και να διατηρηθούν στην κορυφή, αφού «στραβοπάτημα» δεν θα περάσει ανεκμετάλλευτο. Κόντρα στην Κιέβο θα παραταχθούν με τις πολλές, αλλά γνωστές απουσίες του τελευταίο διαστήματος (Πίρλο, Ζαμπρότα, Ινζάγκι, Αμπιάτι, Αμπροζίνι, Μπονέρα, Όντο και Μπόατενγκ).

Η Νάπολι την ίδια ώρα φιλοξενεί την Κατάνια και όσο έχει τον Καβάνι σε δαιμονιώδη φόρμα, δεν ανησυχεί σε τέτοιου τύπου ματς. Οι «παρτενοπέι» θα προσεύχονται ήττα της Μίλαν, ώστε με ταυτόχρονη δική τους νίκη να βρεθούν στην κορυφή.

Τα όνειρα τίτλου επέστρεψαν την Ίντερ, που μεσοβδόμαδα έφυγε με μεγάλο «διπλό» από την έδρα της Φιορεντίνα σε εξ αναβολής παιχνίδι. Οι πρωταθλητές βρίσκονται στο -5 και κόντρα στην επικίνδυνη Κάλιαρι δεν σκέφτονται καν το ενδεχόμενο απωλειών. Ο Λεονάρντο έχει μάθει πλέον να παίζει χωρίς τον Μιλίτο, με τον Πατσίνι να καλύπτει το κενό, ενώ πλην του Αργεντινού, θα λείψουν οι Λούσιο και Σάμουελ από την άμυνα των «νερατζούρι».

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Σάββατο, 19/02

Μπολόνια-Παλέρμο (19:00)
Ίντερ-Κάλιαρι (21:45)

Κυριακή, 20/02 (16:00)

Λέτσε-Γιουβέντους (13:30)
Κιέβο-Μίλαν
Φιορεντίνα-Σαμπντόρια
Τζένοα-Ρόμα
Λάτσιο-Μπάρι
Πάρμα-Τσεζένα
Ουντινέζε-Μπρέσια
Νάπολι-Κατάνια

Δεν υπάρχουν σχόλια: