Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Άρεσε το πάθος

Να διατηρήσουν και στην συνέχεια το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του, θέλει ο Γιάννη Μιχαλήτσος. Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι και τους ζήτησε να στρέψουν την προσοχή τους στο ματς με τον Ατρόμητο, όπου η νίκη είναι «μονόδρομος» για τους «κίτρινους».
Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε στους ποδοσφαιριστές του: «Από το παιχνίδι του Europa League πρέπει να κρατήσουμε μόνο το πάθος που δείξαμε, αλλά και τη συγκέντρωση στην τακτική. Πρέπει να αφήσουμε πίσω την ικανοποίηση και τους πανηγυρισμούς και να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Δεν πρέπει να κάνουμε κανένα λάθος, γιατί οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι στην προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους μας».
Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής αναμένεται να μείνει ο Σέρχιο Κόκε για την αναμέτρηση του Περιστερίου. Ο Ισπανός επιθετικός είναι τιμωρημένος για την συμπεριφορά του πριν τον αγώνα με τους «πολίτες» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η τιμωρία που θα του επιβληθεί.
Ο Γιάννης Μιχαλήτσος υπολογίζει κανονικά τον παίκτη, ο οποίος θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τρίτη και αφού πρώτα του επιβληθεί βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Το γεγονός πως ο Ισπανός ζήτησε δημόσια συγγνώμη, φαίνεται πως άλλαξε τα δεδομένα, τα οποία ήταν εις βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: