Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

«Νίκη και με τον Παναθηναϊκό!»

Ο Πέτρος Κανακούδης μιλά για τη νίκη επί του Άρη, τη συνέχεια της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ήταν από τους πρωταγωνιστές του χθεσινού ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Πέτρος Κανακούδης μιλά για τη νίκη του «Γηραιού», το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναικό αλλά και τους στόχους της ομάδας.







Αναλυτικά:

Πέτρο, η χθεσινή ήταν μία σημαντική νίκη για την ομάδα. Πού αποδίδεις εσύ την εμφάνιση αυτή;
«Σίγουρα όταν κερδίζεις ένα ντέρμπι εκτός έδρας η νίκη αποκτά αυτομάτως διπλή σημασία. Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Η νίκη πιστεύω πως οφείλεται στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα και στο σοβαρό ποδόσφαιρο που έπαιξε. Αγωνιστήκαμε σε ένα γήπεδο το οποίο είχε φαναστική ατμόσφαιρα από τους φίλους του Άρη. Κι αυτό ήταν ένα επίσης σημαντικό στοιχείο, μια και είναι ωραίο να βλέπεις γεμάτα γήπεδα».

Ποιο ήταν το κλειδί της νίκης;
«Η ομοιογένεια που δείξαμε ως ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, η αποφασιστηκότητα που είχαμε, αλλά και το πάθος που επέδειξε ο κάθε ποδοσφαιριστής για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τα πάντα σχεδόν λειτούργησαν σωστά. Είχαμε και την τύχη στη φάση του δοκαριού του Άρη, ο οποίος μετά από αυτή τη φάση δεν έκανε καμία άλλη ουσιαστική. Τις πιο σημαντικές φάσεις στο ματς τις είχαμε εμείς, με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτούμε αυτό και να φύγουμε νικητές από το Βικελίδης».

Πλέον υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναικό. Μπορείτε τη νίκη;
«Πάμε σε ένα ακόμα ντέρμπι με μία μεγάλη ομάδα, τον Παναθηναικό. Η ομάδα μετά τη χθεσινή νίκη βρίσκεται σε καλή και δυνατή κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Περιμένουμε την ανταπόκριση και τη συμπαράσταση του κόσμου, να έρθουν στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν για μία ακόμη νίκη σε ένα μεγάλο παιχνίδι».

Πού αφιερώνεις τη νίκη επί του Άρη;
«Στον Πέτρο Καζά, έναν από τους φυσιοθεραπευτές μας ο οποίος έχει πρόβλημα υγείας και εύχομαι να είναι σύντομα κοντά μας, στον κόσμο της ομάδας αλλά και στην οικογένειά μου».

Πλέον υπάρχουν πέντε ματς. Μπορείτε την είσοδο στα πλέι οφ;
«Στο πρωτάθλημα υπάρχουν πολλές ανατροπές. Εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια με θετικά αποτελέσματα και από εκεί και πέρα όλα γίνονται».


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος













Δεν υπάρχουν σχόλια: