Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Νίκη για να... τελειώνει!

Tην 12η συνεχόμενη νίκη του στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» θέλει να πετύχει ο Ολυμπιακός επί του Εργοτέλη (15:00, ΝΕΤ), ενώ οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε θέλουν την επικράτηση για να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην κατάκτηση της φετινής Superleague.

Ακόμα μια νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» θέλει να πετύχει ο Ολυμπιακός επί του Εργοτέλη στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τους «ερυθρόλευκους» του Ερνέστο Βαλβέρδε να έχουν δύο... στόχους! Από τη μία, τη διεύρυνση του νικηφόρου σερί στο... παγωμένο και άδειο, λόγω τιμωρίας φαληρικό στάδιο (12 συνεχόμενες νίκες) και επίσης τη νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Βασίλη Τοροσίδη και Άλμπερτ Ριέρα, ενώ τραυματίας είναι ο Ραούλ Μπράβο. Η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Πάρντο, Μοντέστο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ντουντού, Φουστέρ, Ζαϊρί,. Μιραλάς, Πάντελιτς.


Χωρίς άγχος στο Φάληρο...

Από την πλευρά του, ο Εργοτέλης του Νίκου Καραγεωργίου θα παίξει δίχως άγχος για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Πειραιώτες, δίνοντας όπως είναι λογικό, προσοχή στα αμυντικά του καθήκοντα. Οι Κρητικοί θα παραταχθούν χωρίς τους Ολίσε, Ορφανό και Μπέτο. Η αποστολή του Εργοτέλη: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Λεάλ, Κυριακίδης, Βίσιο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Αλεξόπουλος, Χρυσοφάκης, Ρουμπάκης, Σαρρής, Βερπακόφσκις, Καρέλης, Ρομάνο, Χαντί, Μπούντιμιρ.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Δασκαλάκης, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Ρομάνο, Ρουμπάκης, Τζούνιορ, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Λεάλ, Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις.


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος









Δεν υπάρχουν σχόλια: