Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Μιχαλήτσος: «Ήμασταν άτυχοι!»

Στον παράγοντα τύχη απέδωσε την ήττα του Άρη ο τεχνικός του, Γιάννης Μιχαλήτσος, που σχολίασε ότι η ομάδα του δεν άξιζε ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Γιάννης Μιχαλήτσος:

«Σταθήκαμε πολύ άτυχοι. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ο Ηρακλής έκανε δύο ευκαιρίες. Μετά από το ματς με τον Πανιώνιο η ομάδα ήταν σε τραγική κατάσταση και ο προπονητής τότε ήξερε ότι δεν ήταν τα πράγματα έτσι ώστε να πάμε στα πλέι οφ.


Από εκεί και πέρα ήρθαν πολλοί παίκτες στη διάρκεια των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Η ομάδα είναι καινούρια. Δώσαμε δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και σταθήκαμε τρομερά άτυχοι.

Ο στόχος ήταν να βγει η ομάδα στα πλέι οφ. Για εμένα προσωπικά η ομάδα πρέπει να τα καταφέρει έστω και αν οι συνθήκες είναι πλέον δύσκολες. Αν νομίζετε ότι η ευθύνη είναι δική μου την παίρνω επάνω μου. Είμαι πολλά χρόνια στον Άρη και δεν είμαι ευθυνόφοβος.

Ήρθαν καινούριοι ποδοσφαιριστές που ήταν δύσκολο να τους προσαρμόσεις. Δεν θεωρώ όμως ότι με τις μεταγραφές που κάναμε αποδυναμώθηκε η ομάδα. Πρόκειται για πολύ καλές μονάδες που έδωσαν σημαντικό αγώνα.

Ο κόσμος έχει πάντα δίκιο. Θεωρώ τον εαυτό μου δικό τους άνθρωπο. Αντιλαμβάνομαι τη στεναχώρια του και δεν πρόκειται εγώ προσωπικά να πω κάτι κακό ποτέ για κάποιον που δίνει από το υστέρημά του χρήματα για να παρακολουθήσει την ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια και αν μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες των πλέι οφ».


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος








Δεν υπάρχουν σχόλια: