Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ματς-σφραγίδα για τα πλέι οφ

Με σχήμα 4-4-2 και τον Βίκτορ Βιτόλο στο βασικό σχήμα ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ (19:30, Novasports1, έχοντας ως στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην κινδυνέψει για τα πλέι οφ.

Οι Θεσσαλονικείς είναι αποφασισμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα στο Μαρούσι το οποίο θα τους επιτρέψει να είναι... εντός των θέσεων για τα πλέι οφ. Ο Μάκης Χάβος θα παρατάξει την ομάδα του με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς. Στα συν της ομάδας είναι αναμφίβολα η επιστροφή του Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος έχει να αγωνιστεί σε αγώνα πρωταθλήματος από το ματς με τον Ηρακλή (σ.σ 1-0) στην Τούμπα το οποίο έλαβε χώρα, στις 11 Δεκεμβρίου του 2010.

Στα αμιγώς αγωστικά ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2. Ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια και το καρέ της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Ετό, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο και Κοντρέρας. Στα χαφ θα είναι οι Βιτόλο και Τσουκαλάς, ενώ αντί του Βιεϊρίνια θα αγωνιστεί ο Κουτσιανικούλης. Στο άλλο άκρο θα είναι ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ με το επιθετικό δίδυμο να απαρτίζεται από τους Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη.


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος



 










Δεν υπάρχουν σχόλια: