Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Tenorio - Στοίχημα ...

Επιμέλεια - Tenorio.

Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.


Στα χθεσινά περάσαμε την Austria καί την Estudiantes, δύο άνετα σημεία εκ των αποτελεσμάτων.Δεν μας έκαναν την χάρη οι Young Boys καί η Albacete.Την ώρα πού γράφεται το κείμενο δεν έχει ξεκινήσει η Guadalajara η οποία αγωνίζεται τα ξημερώματα.


Πάμε ευθύς αμέσως στα φρέσκα.




 Hercules - Almeria   (1)

Από θέμα φόρμας δεν είναι καί στα πολύ πάνω τους καί οι δύο ομάδες.Καλύτερη εντός έδρας παρουσιάζεται η Hercules εκεί όπου έχει καλές νίκες επί πολύ δυνατών αντιπάλων.Στα 7 τελευταία παιχνίδια εντός μετρά 5 νίκες 1 ισοπαλία καί 1 μόλις ήττα.

Αντίθετα η Almeria εκτός έδρας δεν υπάρχει στη κυριολεξία.Μάλιστα έχει να κάνει διπλό από της 11 Δεκεμβρίου.Η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας ,επίσης μία από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα.

Λόγω έδρας καί καλύτερης συμπεριφοράς εντός, επιλέγω τον άσο της Hercules σε απόδοση (2,05)


Huesca - Xerez   (1)

Σε πολύ καλή κατάσταση η Huesca τον τελευταίο καιρό, μιάς καί σε μιά σειρά 15 αγώνων έχει υποστεί 2 μόλις ήττες.Επίσης εντός έδρας είναι αρκετά δυνατη, καθώς στα τελευταία 11 αριθμεί 2 μόλις ήττες.

Μεγαλύτερο το βαθμολογικό κίνητρο στην αναμέτρηση γιά την Huesca, η οποία με πιθανή νίκη θα πάρει σούπερ βαθμολογική ανάσα καί θα ξεφύγει εντελώς από τα χαμηλά στρώματα.

Σε κακό χάλι η Xerez η οποία μετρά 4 σερί ήττες, με πολύ κακό αμυντικό απολογισμό δεχόμενη ούτε λίγο ούτε πολύ 10 γκόλ στα παιχνίδια αυτά.

Η δύναμη της έδρας, η μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών, η ανυπαρξία στα εκτός της Xerez  , καί η καλή κατάσταση της Huesca με κάνουν να επιλέξω τον άσο σε απόδοση (2,25)



Vitoria Setubal - Olhanense   (1)

Μονόπλευρο καθαρά το βαθμολογικό ενδιαφέρον γιά την ομάδα της Setubal .Στην ουσία από την άλλη δεν φαίνεται να κυνηγά κάτι από την ζωή της η Olhanense, η οποία δεν έχει κανένα άγχος προς το παρών.Με νέο τεχνικό η Vitória Setúbal καθώς απολύθηκε ο προπονητή της μετά τα κακά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα.

Με το μαγαλύτερο κίνητρο θα πάμε καί τον καλοπληρωμένο άσο της Setubal σε απόδοση (2,45)


Βesiktas - Trabzonspor  (1)

To βαθμολογικό ενδοαφέρον το έχει η ομάδα της Trabzonspor, καθώς βρίσκεται ισόβαθμη στην πρώτη θέση μαζί με την Fener.Τελευταία όμως δεν δείχνει να πατά καλά καθώς δεν έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

Ναι μέν μπορεί να είναι πιό ψηλά στην βαθμολογία η Trabzonspor καί να δείχνει ότι ίσως είναι σε πιό καλή φάση από την Besiktas, αλλά θεωρώ πολύ δύσκολο να βγάλει έτσι εύκολα διπλό μέσα σε μία καυτή έδρα όπως της Besiktas.

Βρίσκω αρκετά δελεαστική την τιμή τού άσου γιά την πιθανή νίκη των γηπεδούχον. Μέσα στις επιλογές μου θα είναι ο καλοπληρωμένος άσος της Besiktas σε απόδοση (2,40)



Μarseille - Lille   (1)

Άρχισε να ψιλο-ξεφουσκώνει απ' ότι φαίνεται η Lille, όχι βάση μόνο των αποτελεσμάτων αλλά κυρίως ως προς την αποδοσή της.Η αλήθεια είναι ότι δεν φαίνεται να είναι τόσο φρέσκια όσο πριν μερικές αγωνιστικές.

Σε πολύ καλό ανέβασμα η Marseille ίσως θα λέγαμε καί στο καλύτερο σημείο τού πρωταθλήματος, άρχισε να φτιάχνει ενα πολύ καλό σερί νικών.Μετρά 4 σερί νίκες, καί 6 στα τελευταία 7 παιχνίδια.

Αγωνιστική κατάσταση, έδρα., μεγαλύτερη φανέλα, αλλά καί παράδοση, με οδηγούν στον άσο της Marseille σε απόδοση (2,10)


Στη σούμα σε σύστημα με ζητούμενα : Hercules - Huesca - Vitoria Setubal - Besiktas - Marseille.


Καλά να περνάτε, τα σέβη μου ...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: