Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Τρίτωσε στο "Άνφιλντ"

Το κακό για την ManUtd τρίτωσε στο "Άνφιλντ", καθώς με χατ-τρικ του Ντιρκ Κάιτ έχασε με 3-1 από την Λίβερπουλ, γνωρίζοντας την 3η φετινή της ήττα και δεύτερη σερί μετά από αυτήν με την Τσέλσι.

Ο Ολλανδός σκόραρε όλες τις φορές από την μικρή περιοχή, ενώ είχε φέτος 4 γκολ σε όλο το πρωτάθλημα, έτσι έφτασε τα 7 φέτος. Δημιουργός ουσιαστικά ήταν και στα τρία ο Λουΐς Σουάρες, ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση, ενώ ντεμπούτο πραγματοποίησε με την φανέλα της Λίβερπουλ ο Άντι Κάρολ, περνώντας στο ματς στο 74' αντί του Ραούλ Μεϊρέλες και ήταν θετικός.


Ο Σωτήρης Κυργιάκος πέρασε στο ματς αντί του Φάμπιο Αουρέλιο που αποχώρησε τραυματίας στο 24' και ο Έλληνας άσος ήταν αυτός που τροφοδότησε τον Λουΐς Σουάρες πριν κάνει... άνω-κάτω την άμυνα των "κόκκινων διαβόλων" και δημιουργήσει το πρώτο γκολ.Ο Ουρουγουανός μέσα στην περιοχή με διαδοχικές ντρίμπλες απέφυγε εντυπωσιακά τους Ραφαέλ, Κάρικ και Μπράουν, δίνοντας εν συνεχεία έτοιμο γκολ στον Κάιτ, ο οποίος μπροστά από την γραμμή απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα στο 34' για το 1-0. Το δεύτερο γκολ ήρθε μόλις 5 λεπτά αργότερα, με τον Λουΐς Σουάρες από δεξιά αυτήν την φορά να κάνει την σέντρα και τον Νανί άθελά του να κάνει ασίστ διώχνοντας προς λάθος κατεύθυνση, έτσι ο Κάιτ από κοντά σκόραρε με κεφαλιά. Και το τρίτο τέρμα ήταν δημιούργημα του Λουΐς Σουάρες, ο οποίος εκτέλεση απευθείας φάουλ στο 65', ο Έντβιν φαν ντερ Σαρ απέκρουσε χαμηλά στην αριστερή του γωνία, όμως δεν συγκράτησε την μπάλα και εν συνεχεία ο Κάιτ βρέθηκε μόνος και με πλασέ συμπλήρωσε το χατ-τρικ του.


Πέταξε... Κάιτ

Κάιτ... σημαίνει χαρταετός στην αγγλική γλώσσα και ταιριάζει με το κλίμα των ημερών στην χώρας μας. Μιας και το αναφέραμε, για την προφορά του ονόματος του Ολλανδού, σωστά είναι και το Κάιτ και το Κάουτ, καθώς η... αλήθεια είναι κάπου στην μέση, όπως έχει πει και ο ίδιος. Απλά το Κάιτ είναι λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα, τουλάχιστον γραφικά για την Ελλάδα, καθώς αυθεντικά το όνομά του δεν γράφετε Dirk Kuyt, αλλά Dirk Kuijt.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Γκλεν Τζόνσον, Κάραγκερ, Σκρτελ, Φάμπιο Αουρέλιο (24' Κυργιάκος), Λούκας, Ραούλ Μεϊρέλες (74' Κάρολ), Τζέραρντ, Μάξι Ροντρίγκες, Κάιτ, Λουΐς Σουάρες.

ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ.: Φαν ντερ Σαρ, Ραφαέλ (76' Ο'Σέι), Σμόλινγκ, Μπράουν, Εβρά, Κάρικ, Σκόουλς (83' Φλέτσερ), Νανί (46' Χαβιέρ Ερνάντες), Γκιγκς, Ρούνεϊ, Μπερμπάτοφ.


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος










Δεν υπάρχουν σχόλια: